Kocaman Yollarda Kocaman Arabalarla Kocaman Bir Şehirden Ayrılıyorum Düşümde
Nerelerdeyim
bir firarda kendimden kaçaklığımda yolüstü göçebe yağmurlarındaki ıssız tutsaklıkta yine hazan yine ayaz yine kar bulutu bir mikail selamlamasında ne ediyorsun mikail amca nedir bu havaların durumu ya tam yağdır bu kar/yağmuru yada gözlerim söylesin mevsimlerin adınıya sussun elindeki asanın çığlıkları yada mevsim mevsimin kendisi olsun birde yalnızlığın hikayesini sor Tanrıdan de O'na hani yalnızlık sana mahsustu diye soruyor denklemlerinden seni çıkarmış bir kulun bir sorusu var ve cevabının olmaması sıkıyor onu çok söylendi bu söz çok tekrarlandı çok kişi çok sefer yakardı çok sefer ağladı kaç sefer cevap aldı bilinmez ama hep söylediler sanırım hep söyliyecekler; Heeey Xwedê, êdî bese loooo!!
bir firarda kendimden kaçaklığımda yolüstü göçebe yağmurlarındaki ıssız tutsaklıkta yine hazan yine ayaz yine kar bulutu bir mikail selamlamasında ne ediyorsun mikail amca nedir bu havaların durumu ya tam yağdır bu kar/yağmuru yada gözlerim söylesin mevsimlerin adınıya sussun elindeki asanın çığlıkları yada mevsim mevsimin kendisi olsun birde yalnızlığın hikayesini sor Tanrıdan de O'na hani yalnızlık sana mahsustu diye soruyor denklemlerinden seni çıkarmış bir kulun bir sorusu var ve cevabının olmaması sıkıyor onu çok söylendi bu söz çok tekrarlandı çok kişi çok sefer yakardı çok sefer ağladı kaç sefer cevap aldı bilinmez ama hep söylediler sanırım hep söyliyecekler; Heeey Xwedê, êdî bese loooo!!
sarhoş ayıkmalarda yitiriyorum zamanın sevinçlerini, ölümün ne kadar gerekli olduğunu görüyorum ölmek isterken ve içimin içindekilerle ilgili problemlerimi öldürürken sabah sersemliğinde sen geliyorsun yine aklımasen oluyor muyum bilmiyorum ama senin ben olmadığın kesingitmek istiyorum o zaman başka bir şehre başka bir kimlikle yitmek değil niyetim ama yitirmek istediğim kimlik senin bildiğin hüznüm
kocaman yollarda kocaman arabalarla kocaman bir şehirden ayrılıyorum düşümdeufacığım ufacık dertleri olan ufacık bir yoldan içre giriyorum; sahil kasabasının balık kokan sevincini o zaman anlıyorum o zaman balık esaretindeki bereketi görüyorum kelimelerimi onlara benzetiyorum benzeyen sadece senin bıraktığın alazi bir acı sadece göksel bir yıkıntı kar durgunluğu yağmur hasatı; bir türlü toparlayamadığımız yıldırım aydınlığı
sonrasında inanmadığımız cehennemin üşüten yanılsaması yaz sıcağındaki o meşum hadise o bilinmezlik o tanrıtanımaz kıyamet sur gerçekçiliğinin ezgisi kıvrak bir dans ritmine yol açan hani hani israfil amcamın şeytani yanı
şeytani bi tanrılaşmanın eşiğindeki kovulmuşlar belkide tanrıvari bir şeytanlaşmanın izi Hani sen hani tanrıça hani tanrı hani sen hani sevgi hani yolda uzun bir molaya davet imkanı bulamayan yasaklı bir şehir yolcusu
şeytani bi tanrılaşmanın eşiğindeki kovulmuşlar belkide tanrıvari bir şeytanlaşmanın izi Hani sen hani tanrıça hani tanrı hani sen hani sevgi hani yolda uzun bir molaya davet imkanı bulamayan yasaklı bir şehir yolcusu
Moderatör tarafında düzenlendi: