ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 26 Kasım 2010 #1.122 Ana ! benim resmimi koymuş juju Tamam canım biliyorum pek şikerim ama öle olmas ki heryerde ben aaaaa... 😀
Ana ! benim resmimi koymuş juju Tamam canım biliyorum pek şikerim ama öle olmas ki heryerde ben aaaaa... 😀
sudembeyaz Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #1.123 ßeLeN' Alıntı: Sudemmimmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... elifimmmmmmmmm canımm nasılsın çooooook özledimmm ya
ßeLeN' Alıntı: Sudemmimmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... elifimmmmmmmmm canımm nasılsın çooooook özledimmm ya
sudembeyaz Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #1.124 ßeLeN' Alıntı: Ana ! benim resmimi koymuş juju Tamam canım biliyorum pek şikerim ama öle olmas ki heryerde ben aaaaa... 😀 Genişletmek için tıkla ... eeeee elifim sende bu kadar güzel olmasaydın ::
ßeLeN' Alıntı: Ana ! benim resmimi koymuş juju Tamam canım biliyorum pek şikerim ama öle olmas ki heryerde ben aaaaa... 😀 Genişletmek için tıkla ... eeeee elifim sende bu kadar güzel olmasaydın ::
kurabiye79 Aktif Üye Üye 26 Kasım 2010 #1.128 BEN SENİ DELİ GİBİ SEVDİM AMA SEN BENİ DELİYİM DİYE SEVMEDİN
sudembeyaz Daimi Üye Üye 26 Kasım 2010 #1.129 canımmsın ya zehrammm nasılsın çoook özledim seni ellerine sağlık çook beğendimm çook teş ederim sana
canımmsın ya zehrammm nasılsın çoook özledim seni ellerine sağlık çook beğendimm çook teş ederim sana