sevgili arkadaşlar yazılarınızı okudum bende yorum yapayım dedim.Ben çok falcı denedim 3 vakit didem-soğanlık emine-dejavu kafe-sığınak-efser ana vs. vs. amacım hem fal baktırmak hem de eşimle aramın düzelmesi için gittim.Ancak çoğu falcı oldugu için biçare oldular.falları ise tutmadı hiçbirinin.burda yazamıcam hocalarada gittim bay-bayan 3 yıldır kafama göre bulamadım.geçem gün başka bir forum sitesinde Medyum Elif i gördüm kızlardan aldım nosunu ve gittim kendisine.Önce su falı baktırdım ve yıldızname ona ücretsiz baktı.Şimdide eşimle ilgili bişiler yaptı.Şu an açıkcası reklamını yapmak istemem ama kahve su falı ve muska gibi konularda çok deneyimli cinli tikli biri.Yıllardır çok para döktüm falcılara hocalara ancak benim artık adresim burası.Bizim dairedeki bütün iş arkadaşlarım artık ona abone oldular.Taksim de çok para döktüm çok sıralar bekledim.Bizim bu fal merakı nolcak böle bilmiyorum.Umarım sizde falcınızı bulursunuz.Medyum Elif in adresi nette var.twetter da var
Lütfen medyum ELIF"in reklamini yapmayin arkadasimisiniz yoksa? Kadinin hic bir b..tan anladigi yok resmen uyduruyor/ para canlisi ve yalancinin teki..... Biz kendisini takibe aldirdik bile, yakinda duyarsiniz...rezil olacak