M melisaaa Yeni Üye Üye 16 Ekim 2008 #1 istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı Ad slm arkadaşlar ben didem kağıthanede oturuyorum bana yakın arkadaşlarla tanışmak isterim msjlarınızı bekliyorum! tanışalım arkadaş olalım buluşmalar düzenleyelim!
Ad slm arkadaşlar ben didem kağıthanede oturuyorum bana yakın arkadaşlarla tanışmak isterim msjlarınızı bekliyorum! tanışalım arkadaş olalım buluşmalar düzenleyelim!
A angelsulet Yeni Üye Üye 17 Ocak 2009 #2 Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı slm bn ynı katıldım aranıza ... emirgnda otruyrum 🙂
Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı slm bn ynı katıldım aranıza ... emirgnda otruyrum 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 17 Ocak 2009 #3 Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı Hoş geldiniz arkadaşlarım 🙂 sefalar getirdiniz 😛arty:
Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı Hoş geldiniz arkadaşlarım 🙂 sefalar getirdiniz 😛arty:
Shekinah Yeni Üye Üye 22 Ocak 2009 #4 Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı Merhabalar... Ben yeni Meleklerdenim burda olmaktan mutluyum. Bende Eyüp'teyim
Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı Merhabalar... Ben yeni Meleklerdenim burda olmaktan mutluyum. Bende Eyüp'teyim
esnacr Üye Üye 24 Mayıs 2009 #5 Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı selamlar bende şişlideyim
S suli Yeni Üye Üye 1 Haziran 2009 #6 Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı merhaba melekler bende bayrampasada oturuyorum izine geldiginde,suan almanyadayim.
Cevap: istanbul kağıthane mecidiyeköy tarafında oturan varmı merhaba melekler bende bayrampasada oturuyorum izine geldiginde,suan almanyadayim.
M melisaaa Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2009 #7 esnacr' Alıntı: selamlar bende şişlideyim Genişletmek için tıkla ... yakınız arkadaşım tanışalım valla belki kafa dengi çıkar arkadaş oluruz
esnacr' Alıntı: selamlar bende şişlideyim Genişletmek için tıkla ... yakınız arkadaşım tanışalım valla belki kafa dengi çıkar arkadaş oluruz
F filiz76 Yeni Üye Üye 24 Haziran 2010 #9 merhaba bende yeniyim gültepede oturuyorum nasılsınız hanımlar ben bu siteye kağıtan lamba nasıl yapılır buna bakarken kayıt oldum bunun için bana yardımcı olacak varmı acaba
merhaba bende yeniyim gültepede oturuyorum nasılsınız hanımlar ben bu siteye kağıtan lamba nasıl yapılır buna bakarken kayıt oldum bunun için bana yardımcı olacak varmı acaba
F filiz76 Yeni Üye Üye 24 Haziran 2010 #10 bu sitede daha önce yani uzun süreli kalan varmı aranızda nasıl bakabiliyoruz her şeyi karıştırıyorum burda ben aradımı nasıl bulabilirim
bu sitede daha önce yani uzun süreli kalan varmı aranızda nasıl bakabiliyoruz her şeyi karıştırıyorum burda ben aradımı nasıl bulabilirim