umay Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2009 #11 kesinlikle katılıyorum istanbul gibisi yok.Taşı toprağı altın diolar ya gerçektende öyle.Güzel istanbulum.
kesinlikle katılıyorum istanbul gibisi yok.Taşı toprağı altın diolar ya gerçektende öyle.Güzel istanbulum.
miss angel Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #12 yok tabikide ahhh istanbul ahhhhh kendne herkesi aşık etmeyi başarıyorsun 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #13 tabiki istanbulum benim yaa hiç bir şey ye değişmem onu bennn doğduğum büyüdüğüm yaşadığım yer her şeyim 🙂 🙂 🙂
tabiki istanbulum benim yaa hiç bir şey ye değişmem onu bennn doğduğum büyüdüğüm yaşadığım yer her şeyim 🙂 🙂 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Ekim 2012 #15 evet türkiyenin her yeri ayrı güzel fakat istanbul en güzelleri istanbul gibisi yok
M meltem çay Forum Okuru 14 Mart 2014 #16 bence istanbulun eşi benzeri yok ayrıca muhteşem bir cennet
B berfu akyuz Üye Üye 14 Nisan 2014 #17 izmirrrrrrrrrrrr, hatta dünyada en yaşanılabilir 6. şehir seçildi, İstanbul keşmekeş İzmirse sakin herkes birbirine saygılıııı, İzmiri değişmemmm
izmirrrrrrrrrrrr, hatta dünyada en yaşanılabilir 6. şehir seçildi, İstanbul keşmekeş İzmirse sakin herkes birbirine saygılıııı, İzmiri değişmemmm
C ceydafigen18 Üye Üye 20 Nisan 2014 #18 aa izmir yazılmış, bence de izmir en güzel yer, istanbuldan daha güzel