selma sarıhan Yeni Üye Üye 8 Ekim 2009 #11 eyvallah_21' Alıntı: kradeniz mahallesi yürüyüş yolu üstünde oturuyorum ama poligana çok geldim belki karşılaşmışızdır canım :laugh: Genişletmek için tıkla ... belkide kim bilir ben ünsal işkembe salonunun arka sokağındayım
eyvallah_21' Alıntı: kradeniz mahallesi yürüyüş yolu üstünde oturuyorum ama poligana çok geldim belki karşılaşmışızdır canım :laugh: Genişletmek için tıkla ... belkide kim bilir ben ünsal işkembe salonunun arka sokağındayım
çatlak Yeni Üye Üye 21 Aralık 2009 #12 bende poligondayım yanımdan geçseniz tanımıyoruz birbirimizi:laugh:
LAMİYA Aktif Üye Üye 21 Aralık 2009 #13 ahh ahh çocukluğumun geçtiği yer ilkokulu orda bitirdim ve taşındık şimdide ümraniyede oturuyorum ama bilirim oraları
ahh ahh çocukluğumun geçtiği yer ilkokulu orda bitirdim ve taşındık şimdide ümraniyede oturuyorum ama bilirim oraları
yelda1985 Yeni Üye Üye 6 Eylül 2010 #17 topic açılalı baya olmuş ama bende 500 evlerdeyim belki cvp veren olur
WaH_sHe Yeni Üye Üye 21 Kasım 2010 #19 Merhaba arkadaşlar; Forumu az önce google`da bir şey ararken buldum ve hemen üye oldum 🙂 Bende G.O.Paşa Küçükköy deyim..
Merhaba arkadaşlar; Forumu az önce google`da bir şey ararken buldum ve hemen üye oldum 🙂 Bende G.O.Paşa Küçükköy deyim..