D defnee24 Yeni Üye Üye 7 Eylül 2009 #21 tinerciye iyi davrandıgın sürece zarar gelmez ondan..korkmam.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 7 Eylül 2009 #23 bol bol dua eder, pesindende arkami döner ve ucardim ay allah kimseye yasatmasin böyle bi ani
SpeciaL16 Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #24 çok hastaymışım gibi sürekli öksürüp gözlermi baygınlaşdırırdım 😀 işe yarar bence tinerci diye vicdansız değillerdir ya 🙂
çok hastaymışım gibi sürekli öksürüp gözlermi baygınlaşdırırdım 😀 işe yarar bence tinerci diye vicdansız değillerdir ya 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #28 5 değil 10 tane gelse ne yazar dalarım aralarına .......hardal gazı var bi sıkarım pıss die hepsi sinek gibi dökülür yere😀
5 değil 10 tane gelse ne yazar dalarım aralarına .......hardal gazı var bi sıkarım pıss die hepsi sinek gibi dökülür yere😀
elfce Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #29 korkudan altıma yaparım heralde 😀 ama muhakkak dua okurum fırsat olursa 😀 kaçma ihtimalim varsa kaçarım hızıma yetişemez 😀
korkudan altıma yaparım heralde 😀 ama muhakkak dua okurum fırsat olursa 😀 kaçma ihtimalim varsa kaçarım hızıma yetişemez 😀