K Kayıtsız Üye Forum Okuru 26 Şubat 2012 #13 kedi köpek yunus kümes hayvanları at tavşan fare yarasa baykuş ben bunları biliyorum bunlar da bana yetiyor.
kedi köpek yunus kümes hayvanları at tavşan fare yarasa baykuş ben bunları biliyorum bunlar da bana yetiyor.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 26 Şubat 2012 #14 biz size sesleri duyabilen hayvanları sorduk siz bize hayvanlarla ilgili bilgi verdiniz yahu
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Şubat 2012 #15 cvp 🙂 arkadaşlar internette araştırın...................................................................................................
cvp 🙂 arkadaşlar internette araştırın...................................................................................................
C cerkezz2312 Forum Okuru 27 Şubat 2012 #16 ne aradık ne çıktı?bari neden bu hayvanlar olduğunu söyleseydiler.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Şubat 2012 #17 yarasalar sesi uzaklarda duyabilir çünkü onların duyuları çok uzakta olan sesleri duyabilirler ne yazıkki biz 20-20.000arasını duyabiliriz
yarasalar sesi uzaklarda duyabilir çünkü onların duyuları çok uzakta olan sesleri duyabilirler ne yazıkki biz 20-20.000arasını duyabiliriz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Şubat 2012 #18 yarasalar,tavuklar,tavşanlar,baykuşlar,köpekler,yunuslar,geğikler,atlar,filler,felekler,kediler