aynen sizlere katiliyorum kizlar,
ilk bastan o askin sevginin heyecani oluyor, ve karsindaki bilmiyorsa diye yüzlerce kes seni seviyorum deniliyor.. Ama evlendikten sonra erkekler mesela söyle düsünüyor (örnegin benim esim) ben seni seviyorum demiyorsun artik deyince diyorki bitanem biliyorsunya diyor... Seni sevmesem seninle evli olmam öyle degilmi diyor..
hergün insan bir birini görüncede hos görü azaliyor, mesela ben esime hörmet etmeyi onun icin birseyler yapmayi cok seviyorum ama hergün corabi ceketi bir yerlere birankinca gergin oldugumda hemen patlaya biliyorum, moralim iyi olunca o halini bile cok seviyorum.. Insanin her ani bir olmuyor.. Erkeklern omuzlarina kadinlarinkinden daha büyük yük biniyor.. düsünüyorlar aceba esimi ailesinin evindeki gibi rahat etirecegimmi diye.. bence.. ben positif bakmaya calisiyorum negatif baktigimda ise sizlerle chatte paylasiyorum.. biliyorsunz
icimde birakamiyorum..
Benim esim nikahimizdan sonra degisti.. bana kisitlamalar getirmeye basladi bastan korktum ama simdi biliyorumki kiskaniyor o yüzden..... insan kendisi olani bazen paylasmak istemiyor bence...
ama güzelce kisaca özetle titos söyledi zaten herseyi