HaYaL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #11 pearlheart' Alıntı: mrb.arkadaşlar.ben yeni meleğim ve hiçbir şey bilmiyorum.her yere çoook baktım inceledim.herkes çok güzel şeyler yapmış ama ben daha hiçbir şey anlayamadım🙁 Genişletmek için tıkla ... Merhaba taze melek zamanla öğrenirsin bizden ondan bundan.Emin ol öğrendikçe çok zevkli olaak🙂
pearlheart' Alıntı: mrb.arkadaşlar.ben yeni meleğim ve hiçbir şey bilmiyorum.her yere çoook baktım inceledim.herkes çok güzel şeyler yapmış ama ben daha hiçbir şey anlayamadım🙁 Genişletmek için tıkla ... Merhaba taze melek zamanla öğrenirsin bizden ondan bundan.Emin ol öğrendikçe çok zevkli olaak🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #12 😀 hayalcimmm bunada el atmışsın maşallaaahh meleğim... 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2009 #13 Merhaba Hayal Rica etsem benim imzama: Seni Seviyorum Yazar mısın Ynanarlı dönerli süslü birşey olabilir Şimdiden teşekkürler
Merhaba Hayal Rica etsem benim imzama: Seni Seviyorum Yazar mısın Ynanarlı dönerli süslü birşey olabilir Şimdiden teşekkürler
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #14 kızlar bu konu sadece 3 arkadaşın imzasına özel bir konuydu ben yapmıyorum yani sabitte zaten öyle bir konumuz var teşekkürler...
kızlar bu konu sadece 3 arkadaşın imzasına özel bir konuydu ben yapmıyorum yani sabitte zaten öyle bir konumuz var teşekkürler...
hayrünisa Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2009 #18 Merhaba canım,güzel bir melek avatarı rica etsem mümkünmü? Şimdiden teşekkürler..