efsun_55 Üye Üye 10 Mayıs 2009 #61 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! imza bölümüne bu resmide ekleyebilirmisin meçhulcüm.canım ya çok sevinicem canım eklersen. mucukkkk
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! imza bölümüne bu resmide ekleyebilirmisin meçhulcüm.canım ya çok sevinicem canım eklersen. mucukkkk
MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2009 #62 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! efsun_55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... efsun_55' Alıntı: meçhulcüm rica etsem canım benim avatarıma bu resmi eklermisin tatlım zahmet olmazsa.çok memnun olurum canım imza olarakta şunu yazmak istiyorum ASALET; boyda değil , soyda İNCELİK; belde değil , dilde DOĞRULUK; sözde değil , özde GÜZELLİK; yüzde değil yürekte olur. ayrıca ASİLLER, idare eder ACİZLER, şikayet eder BASİTLER, iftira eder. meçhulcüm bu sözleri renkli yazabilirmisin canım. canım çok olduysa hepsini yapma canım. şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... tamamdır canım🙂🙂:
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! efsun_55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... efsun_55' Alıntı: meçhulcüm rica etsem canım benim avatarıma bu resmi eklermisin tatlım zahmet olmazsa.çok memnun olurum canım imza olarakta şunu yazmak istiyorum ASALET; boyda değil , soyda İNCELİK; belde değil , dilde DOĞRULUK; sözde değil , özde GÜZELLİK; yüzde değil yürekte olur. ayrıca ASİLLER, idare eder ACİZLER, şikayet eder BASİTLER, iftira eder. meçhulcüm bu sözleri renkli yazabilirmisin canım. canım çok olduysa hepsini yapma canım. şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... tamamdır canım🙂🙂:
efsun_55 Üye Üye 10 Mayıs 2009 #63 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! çok teşekkür ederim meçhulcüm. emeğine sağlık.yordum seni hakkını helal et canım. öptüm tatlımmm
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! çok teşekkür ederim meçhulcüm. emeğine sağlık.yordum seni hakkını helal et canım. öptüm tatlımmm
MEÇHUL Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2009 #64 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Rica ederim tatlım benim için zevkti siz yeter ki isteyin
Gül Hanım Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2009 #65 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! bende oğlusumun resmini imza olarak isteyebilir miyim
MEÇHUL Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2009 #66 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! gül15' Alıntı: bende oğlusumun resmini imza olarak isteyebilir miyim Genişletmek için tıkla ... buyur canım.Resmin çok büyük olduğu için biraz pürüzlü oldu.İnşallah beğenirsin🙂Rabbim evladını bağışlasın🙂🙂çok dadlıııııı
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! gül15' Alıntı: bende oğlusumun resmini imza olarak isteyebilir miyim Genişletmek için tıkla ... buyur canım.Resmin çok büyük olduğu için biraz pürüzlü oldu.İnşallah beğenirsin🙂Rabbim evladını bağışlasın🙂🙂çok dadlıııııı
Gül Hanım Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2009 #67 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! teşekkür ederim canım benim saol resmimi küçülteyim o zaman olur mu
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! teşekkür ederim canım benim saol resmimi küçülteyim o zaman olur mu
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2009 #68 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Ben küçülttüm canım ancak bu kadar oluyor daha küçülütüncede renk ayarı değişiyo🙂🙂
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Ben küçülttüm canım ancak bu kadar oluyor daha küçülütüncede renk ayarı değişiyo🙂🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #69 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! tatlım bu kızı bana avatar yarar mısın tabi üzerine HayaL yazarsan şööle afilli daha makbule geçer 🙂Şimdiden teşekkürler
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! tatlım bu kızı bana avatar yarar mısın tabi üzerine HayaL yazarsan şööle afilli daha makbule geçer 🙂Şimdiden teşekkürler
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2009 #70 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! HayaL' Alıntı: tatlım bu kızı bana avatar yarar mısın tabi üzerine HayaL yazarsan şööle afilli daha makbule geçer 🙂Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... buyur canım
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! HayaL' Alıntı: tatlım bu kızı bana avatar yarar mısın tabi üzerine HayaL yazarsan şööle afilli daha makbule geçer 🙂Şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... buyur canım