fatoşşş Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2009 #51 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! bebk resminin altına renkli yazılarla yanan sönen benim yazdığım imzamın yazısını yazabilirseniz. yeşil melek var sarı kız bunu istiyorum eğer yapabiliyosanız çok makbule geçicek şimdiden teşekkürler Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Mayıs 2009
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! bebk resminin altına renkli yazılarla yanan sönen benim yazdığım imzamın yazısını yazabilirseniz. yeşil melek var sarı kız bunu istiyorum eğer yapabiliyosanız çok makbule geçicek şimdiden teşekkürler
fatoşşş Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2009 #53 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! imzam olsun bu verdiğim adresteki sarı kız melek yeşil elbiseli.diğerinide avatar yapabiliyosanız olur olmuyosa imzada olabilir Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Mayıs 2009
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! imzam olsun bu verdiğim adresteki sarı kız melek yeşil elbiseli.diğerinide avatar yapabiliyosanız olur olmuyosa imzada olabilir
fatoşşş Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2009 #54 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! *MeÇHuL*' Alıntı: istediğin bumu Genişletmek için tıkla ... canım bu resimde ama sonradan değiştirdim neyse buda güzel ya buda olabilir çok sağol
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! *MeÇHuL*' Alıntı: istediğin bumu Genişletmek için tıkla ... canım bu resimde ama sonradan değiştirdim neyse buda güzel ya buda olabilir çok sağol
fatoşşş Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2009 #55 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! canımm bebeği de ekliyebilirmisin canım içine bebeğim gel artık bekletme beni yazabilirsen çok oldum ama 🙁
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! canımm bebeği de ekliyebilirmisin canım içine bebeğim gel artık bekletme beni yazabilirsen çok oldum ama 🙁
MEÇHUL Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2009 #56 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! tamam dır hepsi kuzumm
fatoşşş Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2009 #57 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Tamam hayatım çok sağol ellerine sağlık
Pink_AngeL Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2009 #58 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Bende imza isteği aLabiLir miym? İmza yapabiliyorum🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2009 #59 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! canım daha yenisin ve mesaj sayın 4 zamanla olur inş🙂🙂
efsun_55 Üye Üye 10 Mayıs 2009 #60 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhulcüm rica etsem canım benim avatarıma bu resmi eklermisin tatlım zahmet olmazsa.çok memnun olurum canım imza olarakta şunu yazmak istiyorum ASALET; boyda değil , soyda İNCELİK; belde değil , dilde DOĞRULUK; sözde değil , özde GÜZELLİK; yüzde değil yürekte olur. ayrıca ASİLLER, idare eder ACİZLER, şikayet eder BASİTLER, iftira eder. meçhulcüm bu sözleri renkli yazabilirmisin canım. canım çok olduysa hepsini yapma canım. şimdiden teşekkürler
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhulcüm rica etsem canım benim avatarıma bu resmi eklermisin tatlım zahmet olmazsa.çok memnun olurum canım imza olarakta şunu yazmak istiyorum ASALET; boyda değil , soyda İNCELİK; belde değil , dilde DOĞRULUK; sözde değil , özde GÜZELLİK; yüzde değil yürekte olur. ayrıca ASİLLER, idare eder ACİZLER, şikayet eder BASİTLER, iftira eder. meçhulcüm bu sözleri renkli yazabilirmisin canım. canım çok olduysa hepsini yapma canım. şimdiden teşekkürler