MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Haziran 2009 #141 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! WomanFor' Alıntı: Banada imza yapip yapistirirmisiniz ben beceremedim yakinda 20 mesaji gecicem... Genişletmek için tıkla ... Tamam canım sen geç ben yaparım yeter ki sizin mesajlarınız bol olsun😀
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! WomanFor' Alıntı: Banada imza yapip yapistirirmisiniz ben beceremedim yakinda 20 mesaji gecicem... Genişletmek için tıkla ... Tamam canım sen geç ben yaparım yeter ki sizin mesajlarınız bol olsun😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Haziran 2009 #142 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Buyur jujum umarım beğenirsin tatlım.
juju Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #143 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! canım meçhulum saol çok beyendim çokk öptüm seni harikasın meçhul
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! canım meçhulum saol çok beyendim çokk öptüm seni harikasın meçhul
juju Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #144 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! hele bu sarılanları çok beyendim bunuda belirtiyim istedim juju da güzel saol bi kere daha
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! hele bu sarılanları çok beyendim bunuda belirtiyim istedim juju da güzel saol bi kere daha
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2009 #145 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Tatlım 🙂 Çok oluyorum ama şu alttaki resme Minik Meleğim yazar mısın.Çok çok teşekkürler şimdiden...
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Tatlım 🙂 Çok oluyorum ama şu alttaki resme Minik Meleğim yazar mısın.Çok çok teşekkürler şimdiden...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2009 #146 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Ne demek canım sen yeter ki iste...umarım beğenirsin tatlım bebişini...
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Ne demek canım sen yeter ki iste...umarım beğenirsin tatlım bebişini...
umay Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #147 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhul banada güzel bişeyler yaparmısın şimdiden teşekkürler
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhul banada güzel bişeyler yaparmısın şimdiden teşekkürler
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2009 #148 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Bitaneeeeemmmmmmm muhteşem ötesi muhteşem olmuş imzama yerleştirmişsin ama bu resmin yanında diğer her şey sönük kaldığı için kaldırdım onları.Saol tatlım benim...
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Bitaneeeeemmmmmmm muhteşem ötesi muhteşem olmuş imzama yerleştirmişsin ama bu resmin yanında diğer her şey sönük kaldığı için kaldırdım onları.Saol tatlım benim...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 16 Haziran 2009 #149 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! buyur canım umarım beğenirsin🙂🙂
umay Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #150 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! teşekkür ettim canım...