MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2009 #101 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Tamamdır canım ben hallettim oldu şimdi🙂🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2009 #102 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Teşekkürler tatlı meleğim ellerine sağlık...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #103 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! tatlım bu resmin altına kurabiye canavarı yazar mısn????
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2009 #104 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! elmalı kurabiye' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... elmalı kurabiye' Alıntı: tatlım bu resmin altına kurabiye canavarı yazar mısn???? Genişletmek için tıkla ... Tabiki yazarım hatta yazdım bile😀(altına yazınca olmadı)
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! elmalı kurabiye' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... elmalı kurabiye' Alıntı: tatlım bu resmin altına kurabiye canavarı yazar mısn???? Genişletmek için tıkla ... Tabiki yazarım hatta yazdım bile😀(altına yazınca olmadı)
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #105 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! süpersin canım çok güzel olmuş öptümmmmm seni 😱yy:
fatoşşş Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2009 #106 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhulcum selam yine ben🙂imza ma şu vericeğim adresteki kızı koyabilirmisin yanına da yanıp sönen yada sen daha iyi bilsin ismimi yazabilirmisin canımcım büyük olsun biraz ama küçük olmasın 🙁 http://www.design-paradis.com/Index patt/copyright/Animationpl340806.gif Moderatör tarafında düzenlendi: 23 Haziran 2009
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhulcum selam yine ben🙂imza ma şu vericeğim adresteki kızı koyabilirmisin yanına da yanıp sönen yada sen daha iyi bilsin ismimi yazabilirmisin canımcım büyük olsun biraz ama küçük olmasın 🙁 http://www.design-paradis.com/Index patt/copyright/Animationpl340806.gif
MEÇHUL Daimi Üye Üye 22 Mayıs 2009 #107 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Canım resim çok büyük küçültmeye çalıştım fakat bu sefer de hareketi gitti...Başka seçsen ya da ben sana örenk vereyim sen seç🙂🙂
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! Canım resim çok büyük küçültmeye çalıştım fakat bu sefer de hareketi gitti...Başka seçsen ya da ben sana örenk vereyim sen seç🙂🙂
fatoşşş Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #108 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhulcum bu yazıyı sağ alt köşeye koyabilirmisin canım bide kendime yeni bi resim bulucam ozman
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! meçhulcum bu yazıyı sağ alt köşeye koyabilirmisin canım bide kendime yeni bi resim bulucam ozman
fatoşşş Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #109 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! bide bu resim olsun ozamn canım olmazmı
fatoşşş Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2009 #110 Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! canım eğer o resimde olmazsa bunu koyabilirsin tam ortalayabirsen olur ama çerçevesiz olsun eğer mümkünse senide uğraştırıcam ama kusura bakma canımmmmm şimdiden teşekkür ederim
Cevap: İMZA ve AVATAR İSTEKLERİ BURAYA!!! canım eğer o resimde olmazsa bunu koyabilirsin tam ortalayabirsen olur ama çerçevesiz olsun eğer mümkünse senide uğraştırıcam ama kusura bakma canımmmmm şimdiden teşekkür ederim