Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, normal seyirde adet olmuşsunuz gebe olduğunuzu düşünmüyorum. Zaman zaman adet döneminde parçalı pıhtılar olabiliyor. Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
Merhaba, adet kanaması miktarı her zaman aynı olmayabilir. + Döngü zaman zaman bir kaç gün ileri yada geri gelebilir. Gebe olduğunuzu sanmıyorum ama kuşkunuzu gidermek için gebelik testi yapabilirsiniz.
Merhaba benimde adetim 21inde olmasi lazim daha 1 hafta var ve bugun leke geldi sadece lavaboya çıktığım zaman pihti gibi akiyo ama ped de lekelenme olmuyo hamileyim sizce cvp verin lutfenn
Merhaba benimde adetim 21inde olmasi lazim daha 1 hafta var ve bugun leke geldi sadece lavaboya çıktığım zaman pihti gibi akiyo ama ped de lekelenme olmuyo hamileyim sizce cvp verin lutfenn
Merhaba, ilişkiye girdikten 2 gün sonra adet oldum normal süresinde devam edip bitti yalnız adetim bittikten yaklaşık 4-5 gün sonra tekrar kanama başladı yoğun ve kırmızı renkteydi adetimin ilk günü gelen kanamayla aynıydı yani, hamile olabilir miyim sizce?
Adet bitimi sonrası ara kanamalar bir kaç durumdan kaynaklanabilir. Sadece gebelik kaynaklı olmaz. Bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olun hormon tetkitleri ve muayene ile kanamanın nedeni anlaşılacaktır.
Adetin 3-4 gün geri gelmesi normaldir. Ayrıca adetiniz 7 gün normal seyirde sürmüş gebe olduğunuzu düşünmüyorum.Kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz