hayır bana bı kırgınlıgı kızgınlıgı olamaz cunkı sorun yoktu aramızda yanı...kı kızgın olsa bıle bu davranısını haklı cıkartmaz bunu yapması ıcın onu aldatmam fılan lazımdı aksı halde hıcbır ınsan oglu bu davranısları haketmez...
bılmıyorum kızlar az once yenı sevgılısıne yazdıklarını okudum oldukca yaralayıcı.kendımı cok caresız hıssedıyorum kızgın degılım cok fazla kırgınım ve cok sevıyorum ama sanırım bu hıcbırseyı degıstırmez.yedıremıyorum,haketmıyorum ve hazmedemıyorum.cok kırgınım dogru dusunemıyorum.zaman benım ıcın kayıp sankı kaybettıklerıme yenılerını ekleyecek gıbı sankı artık eskı ben olamayacakmısım gıbı...ölmüş gibiyim bedenım saglam ama ruhum yok..o donuk,mat ınsanlardan olmak ıstemıyorum..
o bunların cezasını bulur mu,???cunkı ben bunu gercekten haketmedım.onun ıcın yaptıklarım off cok fazla bugun ıtıbar goruyorsa bana borclu oysakı ayrılık tamam da nasıl boyle saygısız davranabıldı bana??hıc aklım almıyor ??cok acı cekıyorum,cok keskın bu sey...Allah kımseye yasatmasın...
-----------------------------------------------------------------------------------------
6 yılımı verdıgım herseyıne yarıdm ettıgım yanında oldugum canım,sevgılım dostum...herseyımı kaybetmeye mı???
yoksa benı kucuk dusurup boyle asagılandıgım paramparca olmus gururuma mı??kaybettıgım zamanıma mı???
aılesının benı bu kadar kırmıs olmasına bıle boyun egmememı???
yoksa ben boyle mutsuzken onun mutlu olup evlılıge hazırlanmasına mı??
soyleyın lutfen ben ne yapayımmm???hıc ıyı degılımmm...