N
ndnolrk
Forum Okuru
İLİŞKİDEN KAÇ GÜN SONRA GEBELİK TESTİ YAPTIRMALIYIM
Kızlar düzenli olarak ilişkiye giriyorum eşimle ve bu aralar nasip olursa biz de bebek istiyoruz yaklaşık olarak 6 yıldır düşünmüyorduk ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum 31 yaşındayım tamda zamanı değil mi 🙂 Şimdi sitenizden ve sizin gibi sitelerden takip ediyorum benim adetim gayet düzenlidir her ay şaşmaz bu ayda yşaşmadı yumurtlama tarihimi biliyorum ve 10-20 i arası bu aralar korunmadan boş bırakmadan denemeler yapıyoruz.
Şimdii gelelim asıl soruya kızlar meleklerim ben şimdi ilişkiden ne kadar sonra test yapmalıyım ne zaman ortaya çıkar çok heyecan yaptım inşallah daha birinci aydayız ama psikolojik olarak etkilenmekten de korkuyorum açıkçası bana yardımcı olabilir misiniz ne yapayım. Testi ne zaman yapalım
Şimdii gelelim asıl soruya kızlar meleklerim ben şimdi ilişkiden ne kadar sonra test yapmalıyım ne zaman ortaya çıkar çok heyecan yaptım inşallah daha birinci aydayız ama psikolojik olarak etkilenmekten de korkuyorum açıkçası bana yardımcı olabilir misiniz ne yapayım. Testi ne zaman yapalım