Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ekim 2019 #11 Pinkfruid' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Kan testi kesin sonuçtur hamile değilsiniz
P Pinkfruid Yeni Üye Üye 3 Ekim 2019 #12 Likapam' Alıntı: Kan testimi ??? Genişletmek için tıkla ... İdrar testi
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ekim 2019 #13 Pinkfruid' Alıntı: İdrar testi Genişletmek için tıkla ... Adetin bi kaç gün daha gelmezse testi tekrarlayıp duruma göre dr gidersin ama ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum
Pinkfruid' Alıntı: İdrar testi Genişletmek için tıkla ... Adetin bi kaç gün daha gelmezse testi tekrarlayıp duruma göre dr gidersin ama ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum
P Pinkfruid Yeni Üye Üye 3 Ekim 2019 #14 Likapam' Alıntı: Adetin bi kaç gün daha gelmezse testi tekrarlayıp duruma göre dr gidersin ama ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... İlacı ilk defa kullandım o yüzden olabilir mi göğüslsrim ağeıyor adet sancısı gibi ağrıda oluyor ama çok sürmüyor geçiyor
Likapam' Alıntı: Adetin bi kaç gün daha gelmezse testi tekrarlayıp duruma göre dr gidersin ama ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... İlacı ilk defa kullandım o yüzden olabilir mi göğüslsrim ağeıyor adet sancısı gibi ağrıda oluyor ama çok sürmüyor geçiyor
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ekim 2019 #15 Pinkfruid' Alıntı: İlacı ilk defa kullandım o yüzden olabilir mi göğüslsrim ağeıyor adet sancısı gibi ağrıda oluyor ama çok sürmüyor geçiyor Genişletmek için tıkla ... Olabilir
Pinkfruid' Alıntı: İlacı ilk defa kullandım o yüzden olabilir mi göğüslsrim ağeıyor adet sancısı gibi ağrıda oluyor ama çok sürmüyor geçiyor Genişletmek için tıkla ... Olabilir
P Pinkfruid Yeni Üye Üye 3 Ekim 2019 #16 Likapam' Alıntı: Olabilir Genişletmek için tıkla ... Civanperçemi otunu aldım ve ısırgan otu çayıda aldım onları içeyim mi
Likapam' Alıntı: Olabilir Genişletmek için tıkla ... Civanperçemi otunu aldım ve ısırgan otu çayıda aldım onları içeyim mi
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ekim 2019 #17 Pinkfruid' Alıntı: Civanperçemi otunu aldım ve ısırgan otu çayıda aldım onları içeyim mi Genişletmek için tıkla ... İçebilirsin ama ayrı ayrı yap
Pinkfruid' Alıntı: Civanperçemi otunu aldım ve ısırgan otu çayıda aldım onları içeyim mi Genişletmek için tıkla ... İçebilirsin ama ayrı ayrı yap
P Pinkfruid Yeni Üye Üye 3 Ekim 2019 #18 Likapam' Alıntı: İçebilirsin ama ayrı ayrı yap Genişletmek için tıkla ... Hangisini ilk olarak içeyim daha etkili olur
Likapam' Alıntı: İçebilirsin ama ayrı ayrı yap Genişletmek için tıkla ... Hangisini ilk olarak içeyim daha etkili olur
Likapam Paylaşımcı Melek 3 Ekim 2019 #19 Pinkfruid' Alıntı: Hangisini ilk olarak içeyim daha etkili olur Genişletmek için tıkla ... Civanperçemi diye biliyorum
Pinkfruid' Alıntı: Hangisini ilk olarak içeyim daha etkili olur Genişletmek için tıkla ... Civanperçemi diye biliyorum