Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #1 İlginç Sorular İlk Bilene +Rep ilginç yarışma soruları ilginç sorular Sorulara verilen cevaplarda İlk bilene + rep benden 😀 1. İnsanın doğumundan ölümüne kadar hiç büyümeyen organı neresidir? (bu soruya +50) Not: Sorular tarafımca hazırlanıp yazılmaktadır, bilginize.
ilginç yarışma soruları ilginç sorular Sorulara verilen cevaplarda İlk bilene + rep benden 😀 1. İnsanın doğumundan ölümüne kadar hiç büyümeyen organı neresidir? (bu soruya +50) Not: Sorular tarafımca hazırlanıp yazılmaktadır, bilginize.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Ocak 2008 #2 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep benim bilgiğim göz bilgecim.çok güzel bir soruydu teşekkür ederim.repimi isterim ha
Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep benim bilgiğim göz bilgecim.çok güzel bir soruydu teşekkür ederim.repimi isterim ha
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 6 Ocak 2008 #3 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep bilgecim bu çiçekler köşene canım kolay gelsin.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #4 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep çitos' Alıntı: benim bilgiğim göz bilgecim.çok güzel bir soruydu teşekkür ederim.repimi isterim ha Genişletmek için tıkla ... Göz büyür ama 🙂 Yaklaştın yine de Çitos, hadi bu kez bileceksin.
Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep çitos' Alıntı: benim bilgiğim göz bilgecim.çok güzel bir soruydu teşekkür ederim.repimi isterim ha Genişletmek için tıkla ... Göz büyür ama 🙂 Yaklaştın yine de Çitos, hadi bu kez bileceksin.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Ocak 2008 #5 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep cevap veriyorum göz bebeği
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #6 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep CEMOŞ' Alıntı: cevap veriyorum göz bebeği Genişletmek için tıkla ... Doğru, göz büyür ama göz bebeği büyümez. +50 rep'i aldın benden. Çitos'a da mansiyon ödülü veriyorum 😉
Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep CEMOŞ' Alıntı: cevap veriyorum göz bebeği Genişletmek için tıkla ... Doğru, göz büyür ama göz bebeği büyümez. +50 rep'i aldın benden. Çitos'a da mansiyon ödülü veriyorum 😉
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #7 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep Başka bir soru soruyorum: Hrıstiyanlığın İslamiyeti olarak adlandırılan, birçok yönden Müslümanlara benzeyen, poligamist hayatı benimsemiş Hristiyan mezhebinin adı nedir? (+70)
Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep Başka bir soru soruyorum: Hrıstiyanlığın İslamiyeti olarak adlandırılan, birçok yönden Müslümanlara benzeyen, poligamist hayatı benimsemiş Hristiyan mezhebinin adı nedir? (+70)
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Ocak 2008 #8 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep prostestan olabilrmi bilgecim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #9 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep CEMOŞ' Alıntı: prostestan olabilrmi bilgecim Genişletmek için tıkla ... Yok Cemoşum Protestan, Ortodoks, Anglikan veya Katolik gibi klasik mezheplerden değil. İpucu: Büyük katedrallerine kendi mezheplerinden başka kimseler giremez İpucu 2: Siyah cüppelerle gezdikleri söylenir İpucu 3: Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkıyor bu mezhep
Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep CEMOŞ' Alıntı: prostestan olabilrmi bilgecim Genişletmek için tıkla ... Yok Cemoşum Protestan, Ortodoks, Anglikan veya Katolik gibi klasik mezheplerden değil. İpucu: Büyük katedrallerine kendi mezheplerinden başka kimseler giremez İpucu 2: Siyah cüppelerle gezdikleri söylenir İpucu 3: Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkıyor bu mezhep
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 6 Ocak 2008 #10 Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep Cevap var mı kızlar, yoksa başka ipucu da vereyim mi, bu arada ipucu verdikçe puanlar düşüyor ona göre 🙂
Ce: İlginç Sorular İlk Bilene +Rep Cevap var mı kızlar, yoksa başka ipucu da vereyim mi, bu arada ipucu verdikçe puanlar düşüyor ona göre 🙂