PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #111 Ağrı Patnos Devlet Hastanesi Ağrı Patnos Devlet Hastanesi Uzm.Dr. Mehmet Yumru
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #113 Aksaray Devlet Hastanesi Aksaray Devlet Hastanesi 0 382 212 91 00 Uzm.Dr. Zekeriya Arıcıoğulları Uzm.Dr. Mücadele Erzengin
Aksaray Devlet Hastanesi Aksaray Devlet Hastanesi 0 382 212 91 00 Uzm.Dr. Zekeriya Arıcıoğulları Uzm.Dr. Mücadele Erzengin
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #114 Aksaray Dr. Şahap KOCATOPÇU Devlet Hastanesi Aksaray Dr. Şahap KOCATOPÇU Devlet Hastanesi Uzm.Dr. Kardem Taşkınoğlu
Aksaray Dr. Şahap KOCATOPÇU Devlet Hastanesi Aksaray Dr. Şahap KOCATOPÇU Devlet Hastanesi Uzm.Dr. Kardem Taşkınoğlu
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #115 Cevap: İl İl Psikiyatrist doktor adresleri ve telefonları adminim cok tsk ederim ben eskisehirde yasıyorum ama nerde psikiyatrist var bilmiyorum emegine saglık .... gercekten cok yararlı oldu...
Cevap: İl İl Psikiyatrist doktor adresleri ve telefonları adminim cok tsk ederim ben eskisehirde yasıyorum ama nerde psikiyatrist var bilmiyorum emegine saglık .... gercekten cok yararlı oldu...
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #116 Amasya Sabuncuoğlu Şerefettin Devlet Hastanesi Amasya Sabuncuoğlu Şerefettin Devlet Hastanesi Uzm.Dr. Özden Polatöz Uzm.Dr. Esin Evren Kılıçaslan Uzm.Dr. Funda Keçeli
Amasya Sabuncuoğlu Şerefettin Devlet Hastanesi Amasya Sabuncuoğlu Şerefettin Devlet Hastanesi Uzm.Dr. Özden Polatöz Uzm.Dr. Esin Evren Kılıçaslan Uzm.Dr. Funda Keçeli
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #117 Amasya Merzifon Devlet Hastanesi Amasya Merzifon Devlet Hastanesi Uzm.Dr. Fatma Önder
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #118 Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 0 242 227 43 43 Prof.Dr. Sunar Birsöz Prof.Dr. Taha Karaman Doç.Dr. M. Kadri Gücer Doç.Dr. M. Mehmet Eryılmaz Yrd.Doç.Dr. Buket Cinemre Yrd.Doç.Dr. G. Özge Doğanavşargil Öğr.Gör.Dr. Zerrin Gücer Dr. Eylem Akkaş Dr. Zehra Gökmen Dr. Meltem Ş. Güllü Dr. Melike Kayım Dr. Hülya Oskay Dr. Evrim Usta Dr.Çetin Özkan Dr.Mustafa İlker Edebali Dr.Aykut Çobadak
Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 0 242 227 43 43 Prof.Dr. Sunar Birsöz Prof.Dr. Taha Karaman Doç.Dr. M. Kadri Gücer Doç.Dr. M. Mehmet Eryılmaz Yrd.Doç.Dr. Buket Cinemre Yrd.Doç.Dr. G. Özge Doğanavşargil Öğr.Gör.Dr. Zerrin Gücer Dr. Eylem Akkaş Dr. Zehra Gökmen Dr. Meltem Ş. Güllü Dr. Melike Kayım Dr. Hülya Oskay Dr. Evrim Usta Dr.Çetin Özkan Dr.Mustafa İlker Edebali Dr.Aykut Çobadak
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #119 Alanya Devlet Hastanesi Alanya Devlet Hastanesi 0 242 513 48 41 Uzm.Dr. Teoman Dudular Uzm.Dr. Mustafa Kalay
Alanya Devlet Hastanesi Alanya Devlet Hastanesi 0 242 513 48 41 Uzm.Dr. Teoman Dudular Uzm.Dr. Mustafa Kalay
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #120 Antalya Atatürk Devlet(SSK) Hastanesi Antalya Atatürk Devlet(SSK) Hastanesi 0 242 345 45 50 Doktorlarımız Uzm.Dr. Selim Sagnak Uzm.Dr. Abdurrahman Acar Uzm.Dr. Kasım Göktaş
Antalya Atatürk Devlet(SSK) Hastanesi Antalya Atatürk Devlet(SSK) Hastanesi 0 242 345 45 50 Doktorlarımız Uzm.Dr. Selim Sagnak Uzm.Dr. Abdurrahman Acar Uzm.Dr. Kasım Göktaş