G gönül86 Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #1 ikinci isim araniyooor :)) merhaba arkadaslar, benim insallah oglum olacak. Adi´ni Mehmet koycam o kesin ama ikinci bi isim´de istiyorum... Emir, isminin anlamini cok beyeniyorum, efe, kisa ve öz taha, hosuma gidiyor... fikri olan varmi... karar verip artik ismiyle hitab etmek istiyorum bebegime... fikirlerinizi bekliyorum
merhaba arkadaslar, benim insallah oglum olacak. Adi´ni Mehmet koycam o kesin ama ikinci bi isim´de istiyorum... Emir, isminin anlamini cok beyeniyorum, efe, kisa ve öz taha, hosuma gidiyor... fikri olan varmi... karar verip artik ismiyle hitab etmek istiyorum bebegime... fikirlerinizi bekliyorum
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 28 Şubat 2013 #2 ben mehmet utku koyacağım arkadaşım belki bir fikir olur sanada😀 buarada çınarda güzel isim.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 28 Şubat 2013 #3 İnşallah bebeğiniz hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur. Hayırlı bir isim seçmişsiniz Mehmet isminin yanına kısa bir isim dediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Emir ve Efe ismi güzel tercih edebilirsiniz.
İnşallah bebeğiniz hayırlı ve sağlıklı bir bebek olur. Hayırlı bir isim seçmişsiniz Mehmet isminin yanına kısa bir isim dediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Emir ve Efe ismi güzel tercih edebilirsiniz.
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 28 Şubat 2013 #4 Emir ve Efe çok güzel isimler Mehmet in yanınada yakışıyor.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Emir ve Efe çok güzel isimler Mehmet in yanınada yakışıyor.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
G gönül86 Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #5 öncelikle hepinize tskler... bende aslinda emir ve efe arasinda kaldim... karar veremiyorum bi türlü...
öncelikle hepinize tskler... bende aslinda emir ve efe arasinda kaldim... karar veremiyorum bi türlü...
G gönül86 Hamiş Melek 1 Mart 2013 #7 mavi_kelebek' Alıntı: benım oglumun adı mehmet yiğit cok guzeel Genişletmek için tıkla ... allah bagislasin, bizimde ailede bitane yigitimiz var, biz gec kaldik🙂 . efeninde anlamlarinda biri yigit 🙂 ayyy bu karar vermek beni deli ediyorr...
mavi_kelebek' Alıntı: benım oglumun adı mehmet yiğit cok guzeel Genişletmek için tıkla ... allah bagislasin, bizimde ailede bitane yigitimiz var, biz gec kaldik🙂 . efeninde anlamlarinda biri yigit 🙂 ayyy bu karar vermek beni deli ediyorr...
M mavi_kelebek Forum Okuru 1 Mart 2013 #8 allah yarıdmcın olsun kurra cekın evdee o daha mantıklıı bız ole yaparıız
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 1 Mart 2013 #9 ozaman hepimiz bi isim söleyelim sana daha çok yardımcı olalım 🙂 mehmet efe daha çok yakışıyo bence.
G gönül86 Hamiş Melek 1 Mart 2013 #10 mavi_kelebek' Alıntı: allah yarıdmcın olsun kurra cekın evdee o daha mantıklıı bız ole yaparıız Genişletmek için tıkla ... 🙂) Efe´mi emir´mi sec birini özgülll' Alıntı: ozaman hepimiz bi isim söleyelim sana daha çok yardımcı olalım 🙂 mehmet efe daha çok yakışıyo bence. Genişletmek için tıkla ... Efe 1 emir 0 🙂) kocamda ikisinide beyenmiyor ama onu ikna etmesi kolay🙂)
mavi_kelebek' Alıntı: allah yarıdmcın olsun kurra cekın evdee o daha mantıklıı bız ole yaparıız Genişletmek için tıkla ... 🙂) Efe´mi emir´mi sec birini özgülll' Alıntı: ozaman hepimiz bi isim söleyelim sana daha çok yardımcı olalım 🙂 mehmet efe daha çok yakışıyo bence. Genişletmek için tıkla ... Efe 1 emir 0 🙂) kocamda ikisinide beyenmiyor ama onu ikna etmesi kolay🙂)