SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Nisan 2022 #21 Test yaptığında sonuç negatif ise telaş yapacak bir şey yok.
O Oxyve Üye Üye 20 Nisan 2022 #22 SadmiN' Alıntı: Test yaptığında sonuç negatif ise telaş yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla ... negatif çıktı abla
SadmiN' Alıntı: Test yaptığında sonuç negatif ise telaş yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla ... negatif çıktı abla
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Nisan 2022 #23 E gözün aydın hayatım işte negatif ise neden hamilemiyim diye düşünüyorsun anlamış değilim.
O Oxyve Üye Üye 21 Nisan 2022 #24 SadmiN' Alıntı: E gözün aydın hayatım işte negatif ise neden hamilemiyim diye düşünüyorsun anlamış değilim. Genişletmek için tıkla ... sağol abla teşekkürler belirtim hiç yok şuan bidaha yapmaya gerek var mı ayrıca dün aksam adet sancım oldu
SadmiN' Alıntı: E gözün aydın hayatım işte negatif ise neden hamilemiyim diye düşünüyorsun anlamış değilim. Genişletmek için tıkla ... sağol abla teşekkürler belirtim hiç yok şuan bidaha yapmaya gerek var mı ayrıca dün aksam adet sancım oldu
O Oxyve Üye Üye 21 Nisan 2022 #25 Oxyve' Alıntı: sağol abla teşekkürler belirtim hiç yok şuan bidaha yapmaya gerek var mı ayrıca dün aksam adet sancım oldu Genişletmek için tıkla ... ama adet olmadım hala
Oxyve' Alıntı: sağol abla teşekkürler belirtim hiç yok şuan bidaha yapmaya gerek var mı ayrıca dün aksam adet sancım oldu Genişletmek için tıkla ... ama adet olmadım hala
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Nisan 2022 #26 Psikolojik olarak rahat edeyim diyeceksin bir kez daha yapacaksın sana yapma diyecem ama yapmak istiyorsun biliyorum Yap gör negatifi.
Psikolojik olarak rahat edeyim diyeceksin bir kez daha yapacaksın sana yapma diyecem ama yapmak istiyorsun biliyorum Yap gör negatifi.
O Oxyve Üye Üye 21 Nisan 2022 #27 SadmiN' Alıntı: Psikolojik olarak rahat edeyim diyeceksin bir kez daha yapacaksın sana yapma diyecem ama yapmak istiyorsun biliyorum Yap gör negatifi. Genişletmek için tıkla ... h abla ya birde şimdi üç ay geçti ya test yanlış sonuç falan göstermez dimi biraz boğazım ağrıyorda
SadmiN' Alıntı: Psikolojik olarak rahat edeyim diyeceksin bir kez daha yapacaksın sana yapma diyecem ama yapmak istiyorsun biliyorum Yap gör negatifi. Genişletmek için tıkla ... h abla ya birde şimdi üç ay geçti ya test yanlış sonuç falan göstermez dimi biraz boğazım ağrıyorda
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Nisan 2022 #28 Kirpiklerinde ağrıyor mu kuzum Ya saçların saçlarının dipleri
O Oxyve Üye Üye 22 Nisan 2022 #29 SadmiN' Alıntı: Kirpiklerinde ağrıyor mu kuzum Ya saçların saçlarının dipleri Genişletmek için tıkla ... abla o kadar dusunmekten oluyo ya
SadmiN' Alıntı: Kirpiklerinde ağrıyor mu kuzum Ya saçların saçlarının dipleri Genişletmek için tıkla ... abla o kadar dusunmekten oluyo ya
O Oxyve Üye Üye 23 Nisan 2022 #30 SadmiN' Alıntı: Kirpiklerinde ağrıyor mu kuzum Ya saçların saçlarının dipleri Genişletmek için tıkla ... abla bu gecede burnum kanadı bişey olabilir mi ?
SadmiN' Alıntı: Kirpiklerinde ağrıyor mu kuzum Ya saçların saçlarının dipleri Genişletmek için tıkla ... abla bu gecede burnum kanadı bişey olabilir mi ?