Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba melekler, ben sahura genelde kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum 2 gündür öyle yaptım 🙂 bazlama,gözleme,tost yapıyorum yanına normal kahvaltılık çıkarıyorum.bu akşam da mercimek çorbası,kadınbudu köfte,barbunya plaki ve şambali tatlısı hazırlicam
Merhaba melekler, ben sahura genelde kahvaltı hazırlamayı düşünüyorum 2 gündür öyle yaptım 🙂 bazlama,gözleme,tost yapıyorum yanına normal kahvaltılık çıkarıyorum.bu akşam da mercimek çorbası,kadınbudu köfte,barbunya plaki ve şambali tatlısı hazırlicam
Ohh ellerine sağlık, daha ne olsun Biz ekmekten uzak kalıyoruz ve sahurda da iftarda da az esmer ekmek yiyoruz. Özellikle sahurda az yemenin az acıktırdığına kesinlikle inanıyorum. Bakalım biraz zaman geçsin, ben yemesem de iftarda börek, pide yapacağım mecbur çocuklar için
ayyy hiç sorma yaa kıymayı soğanı ve yeşil biberi yağda kavuruyosun sonra salça pulbiber ekliyosun iyice kavrulduktan sonrada dmatesini koyup birazda tuz ekleyin kısık ateşte pişiriyosun 🙂
ayyy hiç sorma yaa kıymayı soğanı ve yeşil biberi yağda kavuruyosun sonra salça pulbiber ekliyosun iyice kavrulduktan sonrada dmatesini koyup birazda tuz ekleyin kısık ateşte pişiriyosun 🙂
ayol o benım kıymalı menemenım bende aynısını yaparım az da arada sarımsak koyarım bizde ppek bısey yok
yesıl mercımek corbası
kıymalı makarna
ben kendıme patates kzıartıcam
salata bol bolda sıvı özellıkle suuuuuuuuuuuuuuuuuu tatlıda cayın yanına kek yapabılırım