geveze Daimi Üye Üye 24 Ağustos 2010 #11 amin canım yaa inşallah hamileyizdirde, nur topu gibi bebişlerimiz olur🙂
Ş şirincan Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2010 #12 çok saol arkadaşım inşallah hayırlısı olsun bekliyorum bakalım
geveze Daimi Üye Üye 25 Ağustos 2010 #13 Misafir Melek' Alıntı: geveze inşallah hamileyizdir ya sabırsızlanıyorum çook allah herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla ... amin canım ya senin reglin ne zaman,bende çok sabırsızlanıyom
Misafir Melek' Alıntı: geveze inşallah hamileyizdir ya sabırsızlanıyorum çook allah herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla ... amin canım ya senin reglin ne zaman,bende çok sabırsızlanıyom
geveze Daimi Üye Üye 25 Ağustos 2010 #18 inşallah canım karnının altında sertlik varmı senin benim var ama normaldede varmıydıo bilemiyorum🙁
Ş şirincan Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2010 #19 ya şimdi biz hefesliyiz ya o yüzden herşey hamilelik belirtisiymiş gibi geliyo sağ karın boşluğumda hafif şişkinlik var gibi ya of ya inşallah hamişizdir
ya şimdi biz hefesliyiz ya o yüzden herşey hamilelik belirtisiymiş gibi geliyo sağ karın boşluğumda hafif şişkinlik var gibi ya of ya inşallah hamişizdir