G gulsahozonay Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2018 #11 Uzman SühaN' Alıntı: İnşallah güzel haberlerle dönersiniz. Genişletmek için tıkla ... Lutfenn cvp yazarmisiniz.m. ediyorum sizin vereceginiz cvp benim.icin onemli
Uzman SühaN' Alıntı: İnşallah güzel haberlerle dönersiniz. Genişletmek için tıkla ... Lutfenn cvp yazarmisiniz.m. ediyorum sizin vereceginiz cvp benim.icin onemli
Uzman SühaN Administrator 30 Mayıs 2018 #12 Evet bu değere göre yok fakat gebelik söz konusu olursa değer artacaktır. Adet olana kadar umut var stres yapmayın.
Evet bu değere göre yok fakat gebelik söz konusu olursa değer artacaktır. Adet olana kadar umut var stres yapmayın.
G gulsahozonay Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2018 #13 Uzman SühaN' Alıntı: Evet bu değere göre yok fakat gebelik söz konusu olursa değer artacaktır. Adet olana kadar umut var stres yapmayın. Genişletmek için tıkla ... Ayin 4 de tekrar kan vericem kac olmasi lazim sizce cok m. Ediyorum 3 de adet olcam 4 unde de gidicem doktora
Uzman SühaN' Alıntı: Evet bu değere göre yok fakat gebelik söz konusu olursa değer artacaktır. Adet olana kadar umut var stres yapmayın. Genişletmek için tıkla ... Ayin 4 de tekrar kan vericem kac olmasi lazim sizce cok m. Ediyorum 3 de adet olcam 4 unde de gidicem doktora
Uzman SühaN Administrator 30 Mayıs 2018 #14 8 ve üstü değerler gebelik olarak kabul ediliyor. Yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz .Testi bir kaç defa tekrarlamanız istenecek.
8 ve üstü değerler gebelik olarak kabul ediliyor. Yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz .Testi bir kaç defa tekrarlamanız istenecek.
G gulsahozonay Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2018 #15 Uzman SühaN' Alıntı: 8 ve üstü değerler gebelik olarak kabul ediliyor. Yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz .Testi bir kaç defa tekrarlamanız istenecek. Genişletmek için tıkla ... Eger gebelik yoksa yine ayni degermi cikar peki k. Bakmayin cok sordum ama k. Bakmayin
Uzman SühaN' Alıntı: 8 ve üstü değerler gebelik olarak kabul ediliyor. Yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz .Testi bir kaç defa tekrarlamanız istenecek. Genişletmek için tıkla ... Eger gebelik yoksa yine ayni degermi cikar peki k. Bakmayin cok sordum ama k. Bakmayin
Uzman SühaN Administrator 30 Mayıs 2018 #16 Sekizin altındaki değerler gebeliğin olmadığını gösterir.
G gulsahozonay Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2018 #17 Uzman SühaN' Alıntı: Sekizin altındaki değerler gebeliğin olmadığını gösterir. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir cok tesekkur ederim ayin 4 du evlilik yildonumumuz ins esime en guzel hediyeyi verebilirim
Uzman SühaN' Alıntı: Sekizin altındaki değerler gebeliğin olmadığını gösterir. Genişletmek için tıkla ... Tamamdir cok tesekkur ederim ayin 4 du evlilik yildonumumuz ins esime en guzel hediyeyi verebilirim
Uzman SühaN Administrator 30 Mayıs 2018 #18 Rica ederim, inşallah mutluluğunuz bebeğinizle taçlanır.Sevgiler
G gulsahozonay Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2018 #19 Uzman SühaN' Alıntı: Rica ederim, inşallah mutluluğunuz bebeğinizle taçlanır.Sevgiler Genişletmek için tıkla ... Gunydin bisey daniscktimm dunden berii basimda inanilmaz agri var belimdede karnmda hamilelikse bu bir blirtimidir bn herlde pazartesiye kadar surekli so4u sorcam size
Uzman SühaN' Alıntı: Rica ederim, inşallah mutluluğunuz bebeğinizle taçlanır.Sevgiler Genişletmek için tıkla ... Gunydin bisey daniscktimm dunden berii basimda inanilmaz agri var belimdede karnmda hamilelikse bu bir blirtimidir bn herlde pazartesiye kadar surekli so4u sorcam size
Uzman SühaN Administrator 31 Mayıs 2018 #20 Merhaba, septomlarınız gebelik belirtisi olduğu gibi adet öncesi belirtilerde olabilmektedir. Bu nedenle belirtilere takılmayın.
Merhaba, septomlarınız gebelik belirtisi olduğu gibi adet öncesi belirtilerde olabilmektedir. Bu nedenle belirtilere takılmayın.