B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 17 Temmuz 2019 #1 Hsg sonucu bakarmisiniz Arkadaşlar merhaba ben dün hsg cektirdim doktora daha goturmedim anlayan varsa yorumlayabilir mi Ekli dosyalar 156335885551353525370.jpg 1,7 MB · Görüntüleme: 582
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Temmuz 2019 #2 Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Arkadaşlar merhaba ben dün hsg cektirdim doktora daha goturmedim anlayan varsa yorumlayabilir mi Genişletmek için tıkla ... Kısaca tüplerin açık canım inşallah benimkide temiz çıkar
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: Arkadaşlar merhaba ben dün hsg cektirdim doktora daha goturmedim anlayan varsa yorumlayabilir mi Genişletmek için tıkla ... Kısaca tüplerin açık canım inşallah benimkide temiz çıkar
B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 17 Temmuz 2019 #3 Likapam' Alıntı: Kısaca tüplerin açık canım inşallah benimkide temiz çıkar Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım ben kapalı çıkar diyordum ama Rabbime şükürler olsun
Likapam' Alıntı: Kısaca tüplerin açık canım inşallah benimkide temiz çıkar Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım ben kapalı çıkar diyordum ama Rabbime şükürler olsun
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Temmuz 2019 #4 Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: İnşallah canım ben kapalı çıkar diyordum ama Rabbime şükürler olsun Genişletmek için tıkla ... Genelde rahim filminden sonra hamile kalanlar çok inşallah bizde öyle oluruz
Baaaahhhaaaarrr' Alıntı: İnşallah canım ben kapalı çıkar diyordum ama Rabbime şükürler olsun Genişletmek için tıkla ... Genelde rahim filminden sonra hamile kalanlar çok inşallah bizde öyle oluruz
B Baaaahhhaaaarrr Üye Üye 17 Temmuz 2019 #5 Likapam' Alıntı: Genelde rahim filminden sonra hamile kalanlar çok inşallah bizde öyle oluruz Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım hayırlısı
Likapam' Alıntı: Genelde rahim filminden sonra hamile kalanlar çok inşallah bizde öyle oluruz Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım hayırlısı