herkes dert köşesine yazar ama bn mutluyum melekler bnm bayramım bu BOŞANDIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AZRA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: herkes dert köşesine yazar ama bn mutluyum melekler bnm bayramım bu BOŞANDIM

inşallah bundan sonraki hayatın huzurlu mutlu olur inşallah eski acılar sarmaz seni inşallah hiçbir konu da zorluk çekmeden kızınla mutlu bir hayat sürersin canım🙂

Cevap: herkes dert köşesine yazar ama bn mutluyum melekler bnm bayramım bu BOŞANDIM

Canım madem mutluyum diyorsun böyle. Daha da mutlu olmanı dilerim.. Herkes anlaşacak diye birşey yoktur. Ne olursa olsun mutluluğun önemli.. Daha da yaşın küçük.. Karşına seni çok sevebilecek kırmayacak incitmeyecek birilerinin çıkmasını çok isterim. İnşallah bundan sonraki hayatında mutlu olursun..

Canım herşeyin hayırlısı olsun..Kızınla birlikte mutlu,huzurlu ,sağlıklı bir ömür dilerim canım..Yaşamak en büyük tecrübedir,inşallah bundan sonrasında hep mutlu olursun..

gözün aydın madem bunu istiyordun başarmışsın ve daha neleri başarırsın kızınla sana mutluluklar inş herşey istediğin gibi yürür

Hayırlısı olsun..bundan sonra kızınla mutlu bi yaşam sürersin inşallah..

Geçmiş olsun canım. Hayat insana hep güzellikleri vermiyor. Arada sıradada dikenlerini batırıyor. Senin şanssızlığın karşına yanlış kişiyi çıkarması olmuş. Olsun bu son derdin olur umarım. Bundan sonraki yaşamın mutlu geçer inş. Kızın ve sana sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek diliyorum...

Allah yardımcın olsun Azracım.Henüz çok gençsin,umarım hayat güzel şeyler çıkarır karşına bundan sonra.Kızın en büyük desteğin,can yoldaşın olsa gerek,şanslısın.karamsarlığa kapılma hayat beklenmedik sürprizlerle dolu🙂

tabiki kimse mutsuz olmak istemez.ama bir beraberlikte eğer hayat cehenneme dönüyorsada bunu uzatmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum..kaderinin böyle olmasına gerçekten üzüldüm ama kurtulduğuna bende senin kadar sevindim bundan sonraki hayatınızda sana ve kızına mutluluklar diliyorum yolunuz açık olsun

senin için hayırlısı olsun azracım aynı sorunları ablamda çekti darısı onun başına allah sana evladınla beraber uzun ve huzurlu sağlıklı ömürler versin canım

gecmis olsun mu desem gozun aydin mi desem en iyisi hayirlisi deyim Allah bundan sonra size hep guzel gunler gostersin,size yardimci olsun ve herseyin hayirlisini gostersin sana ve kizina

Geri