Uzman SühaN Administrator 26 Aralık 2017 #51 Merhaba, her iki hcg değeriniz de gebelik lehine görünüyor. Emin olmak için doktor kontrolün de olunuz.
Merhaba, her iki hcg değeriniz de gebelik lehine görünüyor. Emin olmak için doktor kontrolün de olunuz.
Uzman SühaN Administrator 6 Ocak 2018 #53 Merhaba, 5 hafta 1 günlük gebesiniz. Gebelik haftanızı net olarak usg incelemesi ile öğrenebilirsiniz. Hekim kontrollerinizi aksatmayın.
Merhaba, 5 hafta 1 günlük gebesiniz. Gebelik haftanızı net olarak usg incelemesi ile öğrenebilirsiniz. Hekim kontrollerinizi aksatmayın.
Uzman SühaN Administrator 9 Ocak 2018 #55 Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine . Yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz hekim kontrolünde olun.
Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine . Yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz hekim kontrolünde olun.
Uzman SühaN Administrator 16 Ocak 2018 #57 Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine teyidi için hekim kontrolün de olun.
R rumEysa. Forum Okuru 29 Ocak 2018 #58 adetim gecikti 4. günü kan testi yaptırdım 61 çıktı kesin hamilemiyim?
Uzman SühaN Administrator 29 Ocak 2018 #59 Merhaba, hcg değeriniz görünür de gebelik lehine. Yalnız tek değerle gebeliğinizin gidişatı hakkın da bilgi vermek yanlıştır. Hcg testinin belli aralıklarla yapılması ve izlenmesi gerekir. Bu nedenle hekim kontrolün de olmanızı öneriyoruz..
Merhaba, hcg değeriniz görünür de gebelik lehine. Yalnız tek değerle gebeliğinizin gidişatı hakkın da bilgi vermek yanlıştır. Hcg testinin belli aralıklarla yapılması ve izlenmesi gerekir. Bu nedenle hekim kontrolün de olmanızı öneriyoruz..
E eyeals. Forum Okuru 30 Ocak 2018 #60 slm adete 6 gün kala test yaptım 1.1 çıktı 4 gün sonra 5.9 bugün adet olmadım durum nedir?