Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar öğlen malesef işyerinde dukana göre bi yemek çıkmadığı için hiçbişey yiyemedim aç kaldım🙁 akşam 2 parça haşlanmış tavuk yoğurt ve yulaf kepeği yedimmm ve çook su içtimmmmmm evet sizleri görelim bayanlarr beklyorum🙂
sabah kahvaltımı yaptım az ama
öğlen karpuz ve beyaz peynir
akşam üzüm ve beyaz peynir
ilerleyen saattede meyve
karpuz diyetine başladım aslında yarın tam teşekküllü olacak sabah öğlen akşam karpuz beyaz peynir
ben istesemde vermiyorum kızlar kilo pko olduğu için ne bişey yemesemde kilo alıyorum 38 bedenden 42- 44 bedne çıkmak feci bişey tartılmıyorum bile korkudan az yesemde sporda yapsam bir gram oynamıyor tam tersi ilaçlar fena kilo yapıyor .
ben istesemde vermiyorum kızlar kilo pko olduğu için ne bişey yemesemde kilo alıyorum 38 bedenden 42- 44 bedne çıkmak feci bişey tartılmıyorum bile korkudan az yesemde sporda yapsam bir gram oynamıyor tam tersi ilaçlar fena kilo yapıyor .
glifor ilacı kilo verdiriyormuş pko lular için ama doktor bana vermedi ilaçları 21 ay ara verdim maydonoz ve soğan suyu ile biraz vermiştim yine laca başladım yine kilo almaya başladım