A Asena_Sule Daimi Üye Üye 12 Eylül 2012 #131 hehe kızlar size morel olacak bi resim buldum 🙂 bu abla gibi değilseiz fazla panik yapmayın 🙂
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 12 Eylül 2012 #133 semüj beterin betri var derler ya işte öyle yani kendimizi kilolu demeyelim biz valla 🙂)
E esra2012 Aktif Üye Üye 12 Eylül 2012 #134 AsenaSule' Alıntı: semüj beterin betri var derler ya işte öyle yani kendimizi kilolu demeyelim biz valla 🙂) Genişletmek için tıkla ... ben çıtır gibi kızım bunun yanında canım 🙂
AsenaSule' Alıntı: semüj beterin betri var derler ya işte öyle yani kendimizi kilolu demeyelim biz valla 🙂) Genişletmek için tıkla ... ben çıtır gibi kızım bunun yanında canım 🙂
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 12 Eylül 2012 #135 🙂 bende öyle bunun yanında bende hamsi balığı gibi kalırım helralde
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 13 Eylül 2012 #137 semüj88' Alıntı: kızlar bu bir gerçek hepimiz çıtırızzzzzzzz oh beeee Genişletmek için tıkla ... semüjjj güzel i itirafta bulundun 🙂)) öyle tabi çıtırız hemde çıtır kızlar 🙂
semüj88' Alıntı: kızlar bu bir gerçek hepimiz çıtırızzzzzzzz oh beeee Genişletmek için tıkla ... semüjjj güzel i itirafta bulundun 🙂)) öyle tabi çıtırız hemde çıtır kızlar 🙂
seda88 Aktif Üye Üye 17 Eylül 2012 #139 esrammm çok hastaydımmm 3 gündür kafamı kaldıramıyodum cuma günü falan raporluydum şimdi işe geldimm sen nasılsınnnn🙂))))
esrammm çok hastaydımmm 3 gündür kafamı kaldıramıyodum cuma günü falan raporluydum şimdi işe geldimm sen nasılsınnnn🙂))))
AYŞEDEN Hamiş Melek 17 Eylül 2012 #140 Kızlar bu sayfayada liste yapsanıza benide ekleyin 60 kiladan 53 olmak itiyorum ekleyin