K karakuzu Daimi Üye Üye 4 Eylül 2012 #121 semüj88' Alıntı: makarnayla patatesle sen anca fil diyeti yaparsın kuzummmm yiirim seni bennn Genişletmek için tıkla ... fil dedi valla herkes senden ümidi kesmis mavim
semüj88' Alıntı: makarnayla patatesle sen anca fil diyeti yaparsın kuzummmm yiirim seni bennn Genişletmek için tıkla ... fil dedi valla herkes senden ümidi kesmis mavim
seda88 Aktif Üye Üye 4 Eylül 2012 #123 mavi_kelebek' Alıntı: yalan hep kuzunun uydurmaları ben makarna yımedııııım sadece kızartma patets kızartması yemez olaydım nerden soledıysem benım adımı cıkardı ama napıyım semuj anaca tok tutuyo benı Genişletmek için tıkla ... kıyamammmm sanaaaa patatesle anca doyuyomuş benim kuzummm ah ah sen diyeti bırak bebemmm aç kalma saten fazla kilonda yokk 🙂
mavi_kelebek' Alıntı: yalan hep kuzunun uydurmaları ben makarna yımedııııım sadece kızartma patets kızartması yemez olaydım nerden soledıysem benım adımı cıkardı ama napıyım semuj anaca tok tutuyo benı Genişletmek için tıkla ... kıyamammmm sanaaaa patatesle anca doyuyomuş benim kuzummm ah ah sen diyeti bırak bebemmm aç kalma saten fazla kilonda yokk 🙂
M mavi_kelebek Forum Okuru 4 Eylül 2012 #124 semüj88' Alıntı: ya sen niye çete gelmiyon maviiiiii Genişletmek için tıkla ... artık hıc gelemıycem semujum galıba cok kotu seyler oldu kuzu bılıyo ama semujum bak ne dıycem benım fazla kılom umudunuz kesın
semüj88' Alıntı: ya sen niye çete gelmiyon maviiiiii Genişletmek için tıkla ... artık hıc gelemıycem semujum galıba cok kotu seyler oldu kuzu bılıyo ama semujum bak ne dıycem benım fazla kılom umudunuz kesın
M mavi_kelebek Forum Okuru 6 Eylül 2012 #126 eee kımse yazmıyo artık nerdesınız kızlar semuj dıyetın sonucu ne zayıflama varmı hala dukan dıyetım yapıyosun
eee kımse yazmıyo artık nerdesınız kızlar semuj dıyetın sonucu ne zayıflama varmı hala dukan dıyetım yapıyosun
E esra2012 Aktif Üye Üye 7 Eylül 2012 #127 ben diyeti bırakıtım tüp bebeğe gitmeme çok az vakit kaldı kilo alacam nasıl olsa ama kendimi saldımda denilemez semüjjj sen ne yapıyon ne durumdasın
ben diyeti bırakıtım tüp bebeğe gitmeme çok az vakit kaldı kilo alacam nasıl olsa ama kendimi saldımda denilemez semüjjj sen ne yapıyon ne durumdasın
seda88 Aktif Üye Üye 8 Eylül 2012 #128 esra2012' Alıntı: ben diyeti bırakıtım tüp bebeğe gitmeme çok az vakit kaldı kilo alacam nasıl olsa ama kendimi saldımda denilemez semüjjj sen ne yapıyon ne durumdasın Genişletmek için tıkla ... canım ben devam ediyorum diyete maleseff ama bıktım yaa istediğini yiyememek çok kötüü inşallah bu dayandıklarım değer bişeye de veririm bi 5 kilo🙂
esra2012' Alıntı: ben diyeti bırakıtım tüp bebeğe gitmeme çok az vakit kaldı kilo alacam nasıl olsa ama kendimi saldımda denilemez semüjjj sen ne yapıyon ne durumdasın Genişletmek için tıkla ... canım ben devam ediyorum diyete maleseff ama bıktım yaa istediğini yiyememek çok kötüü inşallah bu dayandıklarım değer bişeye de veririm bi 5 kilo🙂
seda88 Aktif Üye Üye 8 Eylül 2012 #129 mavi_kelebek' Alıntı: eee kımse yazmıyo artık nerdesınız kızlar semuj dıyetın sonucu ne zayıflama varmı hala dukan dıyetım yapıyosun Genişletmek için tıkla ... yok kuzum ya dukana dayanamadım meyvesiz olmuyoo normal diyet yapıyom kuzum da artık sen hiç gelmiyon bari msj at çok merak ediyorumm🙁
mavi_kelebek' Alıntı: eee kımse yazmıyo artık nerdesınız kızlar semuj dıyetın sonucu ne zayıflama varmı hala dukan dıyetım yapıyosun Genişletmek için tıkla ... yok kuzum ya dukana dayanamadım meyvesiz olmuyoo normal diyet yapıyom kuzum da artık sen hiç gelmiyon bari msj at çok merak ediyorumm🙁