Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım teşekkür ederim fransada yasayan birinden bilgi almak daha iyi.. o zaman hemen sorularıma geçiyorum... Çok süper ingilizce ve türkçem var tatlım.... 😀 övünmek gibim olmasında 🙂 ama buaralar fransızcaya taktım ama dediğim gibi 3-4 kelimeden baska bişi bilniyorum... konuşmaylada heç alakam yok🙁 zaten çok zor bi aksan gibi sankiiii... >Sence ben nerden başlamalıyım öğrenmeye yani franszca bilmeyenler nerden başlıyor... Bana az bilgi verirsen cok ama cok sevinirrim canımmm.... >Etrafımda kimsecikler bilmiyor fransızcaa ve suan fransızca kursuna gidecek maddiyattım yok 🙁 tekrar ilgin için teşekkürler... mesela en basta ne yapmam lazım veya öğrenmem lazım.. ?yastık savaşı AyYüZLü örtmenim benim 😀
Canım teşekkür ederim fransada yasayan birinden bilgi almak daha iyi.. o zaman hemen sorularıma geçiyorum... Çok süper ingilizce ve türkçem var tatlım.... 😀 övünmek gibim olmasında 🙂 ama buaralar fransızcaya taktım ama dediğim gibi 3-4 kelimeden baska bişi bilniyorum... konuşmaylada heç alakam yok🙁 zaten çok zor bi aksan gibi sankiiii... >Sence ben nerden başlamalıyım öğrenmeye yani franszca bilmeyenler nerden başlıyor... Bana az bilgi verirsen cok ama cok sevinirrim canımmm.... >Etrafımda kimsecikler bilmiyor fransızcaa ve suan fransızca kursuna gidecek maddiyattım yok 🙁 tekrar ilgin için teşekkürler... mesela en basta ne yapmam lazım veya öğrenmem lazım.. ?yastık savaşı AyYüZLü örtmenim benim 😀
U harfini öğrendim ü gibi okunuyor 🙂 O harfi kendi gibi okunuyor turkcede.. birde birde m harfi a e ve i harfinden önceyse n gibi okunuyor.. nasıl gidiyorum canım 🙂 hehehe cok yavas amaa ne yapam bayram telasıı demii baksana kac harf öğrenmisim 🙂 bunlara ekleyecegin bişi varmı ?? ama kelime olaraktanda tabi yazılıslarını ogrendim telafüzlerini bilmiyorum
mdr = gülmekten oldum demekmiş genç nesil arasında😀
nikime yakın olan aussi kelimesinin ayrıca demek oldugunu ogrendim 🙂
vous =sen
je= ben
nous= biz 🙂 bukadar canım