solenzara Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2011 #1 Hayatınızdaki en özel insan? hayatınızdaki en özel insanlar kimlerdir? çıkar beklemeden,size kırıcı davransa da sevebildiğiniz kimler var? Meleklerin hayatındaki en özel insan kimdir ve neden burada paylaşalım. Son düzenleme: 21 Ağustos 2011
hayatınızdaki en özel insanlar kimlerdir? çıkar beklemeden,size kırıcı davransa da sevebildiğiniz kimler var? Meleklerin hayatındaki en özel insan kimdir ve neden burada paylaşalım.
büşra.shid Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2011 #2 3 kişi çok kısıtlı ama bence aile dışında 3 kişi demek daha güzel olur,ben öle yapcam 😀 tuba hocam,sevgilim ve dostum duygu 🙂
3 kişi çok kısıtlı ama bence aile dışında 3 kişi demek daha güzel olur,ben öle yapcam 😀 tuba hocam,sevgilim ve dostum duygu 🙂
EnCey Daimi Üye Üye 22 Ağustos 2011 #3 benimde bi kaç kişi var Annem Bitanecik Sevgilim ve bir kaç sayılı arkadaşım 😉😉
bettt Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2011 #4 sadece sevgilim bu kadar açık ve net 🙂 En özeli o. Ama ardından en başta kardeşim gelir. sonra annem sonra babam sonra bi arkadaşım 🙂
sadece sevgilim bu kadar açık ve net 🙂 En özeli o. Ama ardından en başta kardeşim gelir. sonra annem sonra babam sonra bi arkadaşım 🙂
tna Aktif Üye Üye 23 Şubat 2012 #5 3 kişi ama sıraya koyamam babam , erkek kardeşim(beni üzse de), nişanlımm 3ünü de çok seviyorum hiç bayan yok ama🙂🙂
3 kişi ama sıraya koyamam babam , erkek kardeşim(beni üzse de), nişanlımm 3ünü de çok seviyorum hiç bayan yok ama🙂🙂
bitanesi Hamiş Melek 28 Haziran 2012 #8 sevgilim aşkım herşeyim eşim tabiki ama şimdi planlarımızda bebiş var nasipse onu eşimden fazla sevicem biraz kıskançlık olucak tabi
sevgilim aşkım herşeyim eşim tabiki ama şimdi planlarımızda bebiş var nasipse onu eşimden fazla sevicem biraz kıskançlık olucak tabi
askkusum Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2012 #9 evlatlarım annem kardeşlerim eşim bunları sıraya koyamam hepsi birbirinden ağır hepsini çok seviyorum
evlatlarım annem kardeşlerim eşim bunları sıraya koyamam hepsi birbirinden ağır hepsini çok seviyorum