siyahinci50 Aktif Üye Üye 21 Ağustos 2011 #1 hayatımızda hep isteyipte olamadığımız yada yapamadığımız şeyler sevgili melekler hepimizin hayatta olmasını istedimiz şeyler vardır yada yapmak istedimiz mesela ben okuyup bir hemşire olmayı çok istedim ama şimdi bir teksil atölyesinde makinacıyım ya sizler melekler fikirlerinizi bekliyorum
sevgili melekler hepimizin hayatta olmasını istedimiz şeyler vardır yada yapmak istedimiz mesela ben okuyup bir hemşire olmayı çok istedim ama şimdi bir teksil atölyesinde makinacıyım ya sizler melekler fikirlerinizi bekliyorum
CeMoŞ Daimi Üye Üye 21 Ağustos 2011 #2 bende okulumu bitirmek ve meslek sahibi olmayı isterdimm şimdi kafamı taşlara vuruyorum ama nafilee🙂 umarım hayatımızda ki keşkeler çok az olurr
bende okulumu bitirmek ve meslek sahibi olmayı isterdimm şimdi kafamı taşlara vuruyorum ama nafilee🙂 umarım hayatımızda ki keşkeler çok az olurr
solenzara Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2011 #3 şu sıralar sevgilimle iyi anlaşmak isteyip de yapamadığım tek şey sanırım. 🙁
büşra.shid Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2011 #4 dil bölümünde okumayı çok isterdim ama kısmet de sayısal varmış 🙂
tna Aktif Üye Üye 23 Şubat 2012 #5 ben hep sert mizaçlı olmak istemişimdir ama yapamıyorum ve bu yüzden bazen üzülüyorum🙁 kırılacak diye laf söylemem illa o kişiye dolmam gerekiyo keşke anında cevap verebilsem😕
ben hep sert mizaçlı olmak istemişimdir ama yapamıyorum ve bu yüzden bazen üzülüyorum🙁 kırılacak diye laf söylemem illa o kişiye dolmam gerekiyo keşke anında cevap verebilsem😕
bltmltm Yeni Üye Üye 20 Haziran 2012 #6 walla düşündüğüm ne varsa pat diye söylüyorum saklamıyorumm acaba yapmasam iyimi olur diyorum sora gene kendımı tutamıyorum🙂
walla düşündüğüm ne varsa pat diye söylüyorum saklamıyorumm acaba yapmasam iyimi olur diyorum sora gene kendımı tutamıyorum🙂