BeyazMelek
Daimi Üye
Ay yok be anajım fıstık gibi hatunsun 3 4 kilonun lafımı olur 😀 Boş ver kilo vermede ;şu beyaz meleğin menüleri harika dimi ?Sırf sağlıklı yaşam adına menülerden bizdemi yapsak 😀 Yada meleğin evine gidip sofrasınamı otursak 😀
Şimdi açıkcası bu tarifleri siz yapamazsınız, hatta asla yapamazsınız iyisimi siz bana gelin canlar 😀 Dukan Meleğiniz olayım size etler kebaplar balıklar bir de tavuklar pişireyim cancağızlarım
Beyaz melek sen bunlari yiyp zayifladinmi ben bunun yarisini yemiyorum hatta binde birini bu ne nasil oluyo ya ben hic zayiflamyom
Feblayt ben de senin gibi çok az yiyen biriyim hatta etrafımdakiler bu yemeyle nasıl bu kiloyu aldın diyorlar ben gebelik için hormon- astım içinde kortizon kullandım bu kiloya geldim yani 85kg ama her şeyde vardır bir hayır deyip arkadaşların önerisiyle dukana başladım mutluyum tokum hatta midem tıka basa ama ilk günden vermeye başladım kiloları önerim denemendir bu diyet başka yaşayan biri olarak öneriyorum
ızgaraya fazladan 20 köfte atem mi gelin de yiyelim gezelim eğlenelim söz size diyet yaptırmayacağımValla ikinci önerin daha bir hoşuma gitti :çapkın: