tuqqce Daimi Üye Üye 17 Ocak 2010 #22 Ay benim saçlarıma böyle maskeler yapmak felan çok hoşuma gidiyoo
B busraa Forum Okuru 21 Ocak 2010 #25 kızlr ben denedım hıc bısey olmuoo htta 1-2 cm uzadı dyebılırımm koku felanda yokk yumurta var dıe endıse duymadyn ztn yumurta havuc suyunun ııcnde kayboluoo sıkıntı yokk yanıı 😀
kızlr ben denedım hıc bısey olmuoo htta 1-2 cm uzadı dyebılırımm koku felanda yokk yumurta var dıe endıse duymadyn ztn yumurta havuc suyunun ııcnde kayboluoo sıkıntı yokk yanıı 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 22 Ocak 2010 #26 Kızlar ben bugün denedim saçlarım yumuşacık oldu parlıyoo hoşuma gitti valla🙂Hiçbir zararı yan etkisi yok tavsiye ederim
Kızlar ben bugün denedim saçlarım yumuşacık oldu parlıyoo hoşuma gitti valla🙂Hiçbir zararı yan etkisi yok tavsiye ederim
tuqqce Daimi Üye Üye 28 Ocak 2010 #28 Yarıyo da kuşum çok zaman alıyo ben elma sirkesi kullanıyordum bir kere bunu denedim zahmetli olduğu için bıraktım elma sirkesine devam ediyorum😀
Yarıyo da kuşum çok zaman alıyo ben elma sirkesi kullanıyordum bir kere bunu denedim zahmetli olduğu için bıraktım elma sirkesine devam ediyorum😀
M Misafir Melek Forum Okuru 8 Nisan 2010 #29 haftada kac kere havuc kürünü haftada kaç kere kullanıcaz yazarsanız sevinirim