xqw07 Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #1 hanımlar merhaba selam bayanlar ! nick telafuzum zor olduğu için bana ismimle hitap edeblilirsiniz adım Devrim..selamlar hayırlı günler ve iyi forumlar dilerim...
selam bayanlar ! nick telafuzum zor olduğu için bana ismimle hitap edeblilirsiniz adım Devrim..selamlar hayırlı günler ve iyi forumlar dilerim...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Eylül 2008 #3 Cevap: hanımlar merhaba Devrim hoşgeldin aramıza güzel dostluklar edineceğinden eminim şimdiden keyifli sohbetler bol paylaşımlar dilerim🙂
Cevap: hanımlar merhaba Devrim hoşgeldin aramıza güzel dostluklar edineceğinden eminim şimdiden keyifli sohbetler bol paylaşımlar dilerim🙂
xqw07 Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #4 Cevap: hanımlar merhaba ρємвє_мєℓєк' Alıntı: hoşgeldin iyi forumlar🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. *MaWi' Alıntı: Devrim hoşgeldin aramıza güzel dostluklar edineceğinden eminim şimdiden keyifli sohbetler bol paylaşımlar dilerim🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah diyorum ,bende keyifli forumlar dilerim🙂
Cevap: hanımlar merhaba ρємвє_мєℓєк' Alıntı: hoşgeldin iyi forumlar🙂 Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim. *MaWi' Alıntı: Devrim hoşgeldin aramıza güzel dostluklar edineceğinden eminim şimdiden keyifli sohbetler bol paylaşımlar dilerim🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah diyorum ,bende keyifli forumlar dilerim🙂
xqw07 Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #7 Cevap: hanımlar merhaba BöğüRTLen' Alıntı: Hoşgeldin aramıza 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum🙂 inocente_reina' Alıntı: hoşgeldın aramıza canım Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum teşekkürler🙂
Cevap: hanımlar merhaba BöğüRTLen' Alıntı: Hoşgeldin aramıza 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum🙂 inocente_reina' Alıntı: hoşgeldın aramıza canım Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum teşekkürler🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #8 Cevap: hanımlar merhaba hoş geldin aramıza ama bişe dicem devrim erkek ismi deyilmi yanılıyorsam kusuruma bakma canım🙂
Cevap: hanımlar merhaba hoş geldin aramıza ama bişe dicem devrim erkek ismi deyilmi yanılıyorsam kusuruma bakma canım🙂
Bonita Yeni Üye Üye 12 Eylül 2008 #9 Cevap: hanımlar merhaba hoş geldin aramıza canım keyifli forumlar dilerim 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Eylül 2008 #10 Cevap: hanımlar merhaba hoşgeldin keyifli forumlar dilerim