Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amaninnnnn ben bunları yemem mi yawww 😀 her ikiside öyle masum duruyolarkii ayy valla dayanamayacamm...melekler kusura bakmayınn...her ikiside benimm.. anam seçemiyom kii lokum lokum mübarekler...dinom ellerine sağlık..bunları bize bahşettiğin için canım..kız doğru sölee nerden buldun bunlarıı...daha varmı? 😀 didoşş bak nolur doğru söyle kız kapştıracaksın milleti burda hangi meleğe yetecek bunlarr ...sen bilmiyon mu? biz aç gözlü melekleriz🙂
ayyyy dark s.modum bayıldım yorumuna evet sana yerden göğe kadar katılıyorum çok haklısın ama biliyorsunki biz burda paylaşımı öğrendik biz paylaşımcıyız paylaşımı iyi biliriz😀 her ne kadar da bizim için çok zor olacaksada ama bunu yapmalıyız
tüm meleklerimi kutluyorum çünkü malın iyisinden anlıyorlar relax kızlar eminim dinonun bunlardan çoktur daha kapışmayın hepinize yetecek kadar vardır.😀 tebrikler dinom konundan dolayı meleklerimin içini gönlünü gözünü açtığın için +rep helalinden😀