üni-melek Yeni Üye Üye 2 Kasım 2010 #11 HAYAL' Alıntı: Bence her şeyin ortası güzel.Orta karar iyidir 🙂E ortak karar da iyidir.... Genişletmek için tıkla ... bence de herseyin fazlasi da azida zarar canım..ortak olmalı hersey
HAYAL' Alıntı: Bence her şeyin ortası güzel.Orta karar iyidir 🙂E ortak karar da iyidir.... Genişletmek için tıkla ... bence de herseyin fazlasi da azida zarar canım..ortak olmalı hersey
twins Yeni Üye Üye 9 Kasım 2010 #12 ortak kararlar alabileceğim bir olmalı ama ortak karar alamadığımız konularda da ya benim dediğim olmalı ya da ayrı takılabilmeliyiz🙂
ortak kararlar alabileceğim bir olmalı ama ortak karar alamadığımız konularda da ya benim dediğim olmalı ya da ayrı takılabilmeliyiz🙂
üni-melek Yeni Üye Üye 10 Kasım 2010 #13 twins' Alıntı: ortak kararlar alabileceğim bir olmalı ama ortak karar alamadığımız konularda da ya benim dediğim olmalı ya da ayrı takılabilmeliyiz🙂 Genişletmek için tıkla ... 😀 hmm.ya ortak olacak kararınız ya da senin dediğin onun kararını uygulayamazsın yanlış mı anladım tatlım..bu da bir düşünce saygı duyuyorum
twins' Alıntı: ortak kararlar alabileceğim bir olmalı ama ortak karar alamadığımız konularda da ya benim dediğim olmalı ya da ayrı takılabilmeliyiz🙂 Genişletmek için tıkla ... 😀 hmm.ya ortak olacak kararınız ya da senin dediğin onun kararını uygulayamazsın yanlış mı anladım tatlım..bu da bir düşünce saygı duyuyorum