duygum_06
Hamiş Melek
inşallah amin canım beni biliyosun bende kafama takmaya başlamıştım artık bunu engellemek için kısa bir süre ara verdim kpssye hazırlanıyorum dersaneye gidiyorum kafamı bunlarla meşgul ediyorum bu düşünceden biraz uzaklaştım yani seninde dediğin gibi insanın rahat olması ve kafaya takmaması gerekiyo benimde psikolojik olarak gidişat kötüydü çok kafama takmaya başlamıştım şükür şimdi rahatım arada bir foruma bakıp çıkıyorumnerelerdesin kısss sen ne msnde ne formdasın.. evet canım benim bu ay bi sürpriz yaptı evet o sıkıntılı günlerim bitti çok sıkıntı çektim sende biliyorsun ama saolun hep yanımdaydınız darısı sana bitanemm inan bebeğinin olmasını isteyenlerden biriside benim.. inş. canım sizlerin adı aklıma geldikce dua ediyorum bitanem inş. bi gün seninde güsel haberini alcas
canım inan senin adına o kadar mutlu oldumki anlatamam ya seni hayal edebiliyorum o çift çizginin karşısında o kadar tekten sonra o çift çizgiyi yakalamak insanı çıldırtmalı inşallah bi gün bizde o çift çizgiyi görürüz dualarım seninle bitanem