Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

uzun süredir yoktum kızlar esracım canım çok geçmiş olsun benimde 2hafta önce grip ve öksürük ile başım dertteydi ilaç aldım hatta serum verdiler çok şükür şimdi iyiyim kontrolüm vardı geçen hafta kızımda çok şükür iyi allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

geçmiş olsun gülgüzeli .... hayırlısı ile sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım bunlar geride mazii kalacak Allahın izni ile....

ozgecım bulantılar kısıden kısıye deısıor kımı 3 ay sonra gecıor kımının de 2-2bucuk ayda gecıor ama ınsallah en kısa zamanda gecer canım
banada yarın seker yuklemesı yapılcak bakalım hala acla dayanamıorum sıram gelene kadar napcam hastanede

umarım hemen geçer çünkü artık dyanamıyoorummm :küstüm:

kızlaaaaaaaaaar aşımı oldummmmm da geldiiiiimmmmmm 🙂 kilom normal seyirde gidiyormuş bebişin kalp atışlarını dinledik 148 atıyor ayyyyy çok güzel birşey bu yaaaaaa içindeki meleğin kalp atışını dinlemek.... Birdahaki aşım 22 haziran ... Şimdi sırada 25 mayıs pazartesi günü detaylu ultrason var onuda atlatırsam iyi olacak.... Bebiş inşallah inat etmezde bu sefer gösterir 🙂🙂

Günaydın bütün melek anne adaylarına.. Sizlerin sevinçlerini okudukça çok mutlu oluyorum.. Allahım hayılısı ile evlatlarınızı kucaklarınıza almanızı nasip eder inşallah....
sizlere mutlu huzurlu az sancılı günler diliyorum.. özgecimede miğde bulantısız günler diliyorum... AEOL'un...

böööööööööööööööööö .....
ama benm midem çok bulanıoooooo 🙁 🙁 🙁
oyyy canım ya bende çok çektim bulantılardan hastahanede bile yattım🙁( 12. haftadan sonra azalıyor normale dönüyorsun endişelenme hem böyle olunca bebeişler sağlıklı oluyormuş azıcık sabırr...

Aminnn canım sanada çok geçmiş olsun bende atlatmıştım grip hamileilkte dahada zor oluyorr ama sende bebeğinde iyi olduktan sonra problem yok sen kaçıncı haftandasın canım şafak kaç😀

canım benimki detalı ultrasondada pozisyon değiştirmedi emin olmak için en çok güvendiğim mueyneydi ama yok yok açmıyo bacağını maşallah aynı anasıı😀 çok utanırmışş 🙂 ama diyorlar büyükk ihtimalle kızzz😀 derken erkek olurmuş 🙂🙂