Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

Esracım çok geçmiş olsun 🙂 Allah hayırlısıyla minik Efsa'nı kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz bitanem 🙂

Esracim gecmis olsun allah sifa versin, icini ferah tut allahin izniyle hicbir sorun olmayacak, inaniyorum buna 🙂

Evet esracım nerelerdesin.. İnşallah geldiğin zaman duymak istemiyeceğimiz sözler yazmazsın.... Senin üzülmeni istemiyorum canım benim inşallah herşey yolundadır en kısa zamanda umarım sende iyi haberlerini bize bildirirsin
ki ümit ediyorum sende benim gibi biraz kafanı dinlemeye kendine tatil vermeye gitmişsindir.

seni seviyoruzzzzzzz

esracım ne zamandır sesın cıkmıo umarın ıyısınızdır bızı merakta bırakma canım allaha emanet ol ınsallah bı sorun yoktur ıyı haberlerını beklıoruz

slm melekler ben geldim😀 en son doktorumla görüştüğümde yine sancılar hatta acılar içindeydim ve dedim ne gerekiyorsa yapılsın dayanamıyorum artık.... o bana ısrarla beklemem gerektiğini söyledi bu acıları çekmek zorundasın biraz daha katlanman grrekiyor dediğinde başımdan kaynar sular döküldü
inanın çekilebilir bişey değil verilen ilaçlar hatta zaman zamaan yaptırdığım iğneler bile acılarımı dindirmiyordu... geçirdiğim bi kaç sancılı gecenin ardından ağrılar yavaş yavaş kaybolmaya başladı şükürler olsun rabbime sizlerinde duaları ilee şimdi kendimi çok iyi hissediyorum günlük yaşantıma dönebildim hatta dün misafir ağırladım😀 Allah hepinizden razı olsun kızlar ne muradınız varsa versin dularınızla kendimi daha iyi hissediyorum şimdi eksik olmayın Rabbim meleklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepinizi çokkk seviyorummm

Esracım bizde seni seviyoruz
İyi olmana çok sevindim canım 🙂 Rabbim tüm hamişlerin hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin 🙂

esracım bizde seni seviyoruz meleğim...... anne olmak böyle birşey demekki
bende migren ağrılarımdan bazen kafamı duvarlara vurasım gelio ne ağrı kesici ne bişi alabiliyorum... pffff
senin iyi olman bizide iyi etti emin ol canım sağlıcakla kal bidenem

Esracım çok çok geçmiş olsun... Allahım en kısa zamanda şifanı versin ve inşallah sağlığına kavuşursun... Melekler korusun seni ve bebeğin.. Allaha emanet ol...

esracım canım ıyı olmana cok sevındım bıtanem
ınsallah bundan sonrada hep ıyı haberlerını alırız canım allahım meleklerımızı bıze bagıslasın...........amin
tekrardan cok gecmıs olsun canım allaha emanet ol