Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

yok allaha şükür hiç bi problemim ....
midem bile bulanmıo :D:D bebiş miniminiminiminiminiciiiikkk :D:D
allahımmmmmmmmmm çok değişik bi duyguu yaw... nasıl anlatılır hangi kelimeler kullanılır bilmiorum 😕 bişi dicem ... eşimin ultrasona bi bakışı vardııııı :D:D kkikikikikikikikik :D:D😀 ben onun yüzünü daa önce hiç böyle görmedim...duygulu,, şaşkın,,heycanlı,,mutluuu,,ağlamaklı ama yüzünde hafiften bi tebessüm... aman yaaaa bi değişikti :D:D😀 kendimden de bahsediim : makaraları saldım :D:D😀

ozgecım senın esın yıne sanslıymıs benım kı ulturasyon resımlerıyle ıdare edıo hastanenın gebelık bolumune almıolar ama ona resımler bıle yetıo canım allah analı babalı buyutmeyı saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepımıze
😀ancing_angry:

yok allaha şükür hiç bi problemim ....
midem bile bulanmıo :D:D bebiş miniminiminiminiminiciiiikkk :D:D
allahımmmmmmmmmm çok değişik bi duyguu yaw... nasıl anlatılır hangi kelimeler kullanılır bilmiorum 😕 bişi dicem ... eşimin ultrasona bi bakışı vardııııı :D:D kkikikikikikikikik :D:D😀 ben onun yüzünü daa önce hiç böyle görmedim...duygulu,, şaşkın,,heycanlı,,mutluuu,,ağlamaklı ama yüzünde hafiften bi tebessüm... aman yaaaa bi değişikti :D:D😀 kendimden de bahsediim : makaraları saldım :D:D😀
canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hepimiz için Amin..gelelim bana 2 gündür sancılarla boğuşuyorum şiddetlendi ve dayanılmaz bir hal haldı benim durumum :cry: daha fazla katlanmam mümkün görünmüyor yarın doktorumla görüşücem gereken neyse yapsınlar istiyorum bu arada fakülteler prof ler araştırıyorum çünkü bebeğim için endişelniyorum kızlar ne olur dua edin bana her an bıçak altına yatabililirim Rabbim evladımı bana benide evladıma bağışlasın Amin.

Esracım çok çok geçmiş olsun.. Acil şifalar diliyorum sana canım.. Allah yar ve yardımcın olsun... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun....

Esracım çok büyük geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun sakın pest etme yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin allahin izniylede atlatıcaksın bir çırpıda meraklanma canım allah yardımcın olsun hayatım

esracım canım cok gecmıs olsun ınsallah hayırlısıyla bu durumu da atlatırsın allahım melegını sana bagıslasın senı de ona .................AAAAAAAAAAAMMMMMMİİİİİİİİİİİİNNN:d040::d040::d040:

esrammmm geçmiş olsun meleğimmmm dikkat et kendine...... Allahın izni ile bebeğimize hiçbirşey olmayacak inan bunaaaaa

Son düzenleme:

TÜM MELEK ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.....

SENEYE BİZDE KUCAĞIMIZDA BEBİŞİMİZLE KUTLAYACAĞIZ HAYIRLISI İLE...

10dc2.jpg

27mq.jpg

30yn1.jpg

45sz.jpg

58qt1.jpg

63zq.jpg

79ow.jpg

84zb.jpg

97tg.jpg

105mo1.jpg

110oe.jpg

Geri