Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

rabbim cumlemizden razi olsun ne demek muminin mumine yaptigi dua makbulmus hem meleklerde benim icin amin dermis sen iyi olda melegini sag saglim kucgina alda canim hayirlisiyla ama uzulme emi
buarda bende anlamdim yani bende kesin bi belrti yok yani adet belrtiside yok hamsilik belirtiside galiba stres yapiom ondan nese hayirli zamnda saglilki hayirli olsunda ben beklerim.benimde 1 dusugum oldu 2008 ekim ayinda sonra nisna kadr korunduk iste 1 ayimiz bakli kimset

benim ilk belirtim göğüslerimde çok erekn dönemde aşırı hassasiyett ve sürekli kasıklarda batmalardı ama dediğim gibi canım her kadında durum değişebilir ama sen geç bir döllenme yaşadıysan ve vücut şu an onun için hazırlık yapıyorsa şayet adetin yakın olduğu halde adet belirtisi bile görmeyebeilirsin yani şuan şartlar eşit çokda bir şey yok zaten biraz bekleyelim hakkında hayırlsıı inşallah hamilesindirrrr dualarım seninle......:esra:

ALLAH razi olsun canim cok guzel deginmisin esit yari yariya baklim normalde 5 yada 6 mayisda olmamm gerekio ama ben 8 masyisi bekliycem heycanliyim esimde soyuo nezman regl olcan yazik oda beklio inseallah hayirli haberler veririm dualarin icin sagol cnm

esracım geçmiş olsun canım üzülme sakın sen moralini yüksek tutki bebeğe bişey olmasın hem sen dayanıklı bi annesin
allah acil şifalar versin canım.bende geçen ay çok umutluydum ama yine olmadı geç geldi adetim.bakalım bu ay çalışmlara tekrar devam edicez.🙂

esracım cok cok gecmıs olsun ınsallah hersey bı an once duzene gırer canım ama sen kendını uzme canını sıkma unutma kı senınle bırlıkte bebegın de uzuluor.canım bu operasyon eger bebege bı zararı olsaydı doktorun yapabılırız demezdı heral de herseyın hayırlısı ınsallah bı an once duzelır de operasyona gerek kalmaz canım dualarımız senınle allaha emanet ol canım

teşekkür ederim canımm çok saolasın umarım gerek kalmaz diyeceğim ama bu gün sancılandım yinee sonunda masaya yatıcam gibi geliyor
bu arada ben kızılı çok merak ediyorumm nerelerde inşallah kötü birşey yoktur...

Selam kızlar kısa bir aranın ardından yine yeniden merhabaaaaaaaaaaaaaaa 😀

kısa bir tatil yaptımmmm gezdim dolaştım o yüzden yoktummm yani herhangi bir sorun yok Allah'a şükürler olsun... cinsiyetimiz belli değil velet göstermio 😀 üçlü testimin sonucu normal ... mayıs 21 de tatanoz aşım vaaaaaaaaaaar
yan gelip yatıooooo
😀
bakalım detaylı ultrason var ayın 20 sinde ozaman görürüz belkimmmm tabiiii
bebişimizin göstermek canı isterse

herkese selam mucxxxxx

Son düzenleme:

herşeyin normal olmasına çok sevindim epey merak etmiştim senii seninkideee göstermiyor haa😀 kızz olabilirmiii o zmnnn😀 Aama Allah sağlık sıhatle doğmalarını nasip etsin inşallahh da ne farkeder demii bu arada 3 lü testinde normal olması çok güzell canım bebeişide kendinede ii bak...