canim bence yasadiklarin gercekten zor ve kimsenin yasamak istemedigi bir zaman allah sabir ve güc versin canim.
ama sana sunu söyleyebilirim bu yeni bir bebek 🙂 ve bence eski zor günleri anipta yipratma kendini ve hamilelikleri kiyaslama
gecirdiklerini ve simdiki yasadigin gebeligi ayri tut ve hic bi negatif düsünceye enerji sarf etme bence 🙂 simdiki bebis bunu hak ediyor
ve rahat bi anneyi hak ediyor anne nekadar rahat davranirsa bebekte okadar mutlu olur bence gününe bebegi ekle ama bebegini gün eyleme o cünkü o yuvanizi neselendirmeye geliyo annesi insallah yuvanizinbi ferdi olmaya geliyo annesi
ve bu arada esinide ihmal etme oda senin gecidigin günleri yasadi ve suan seni mutlu görmek onun tek istegi olduguna inaniyorum
ve bence kocanda sende bebeginde artik huzuru hak ediyor ama bu sadece senin sakinlesip rahatlamanla gerceklesir cok cok öpüyorum
ama sana sunu söyleyebilirim bu yeni bir bebek 🙂 ve bence eski zor günleri anipta yipratma kendini ve hamilelikleri kiyaslama
gecirdiklerini ve simdiki yasadigin gebeligi ayri tut ve hic bi negatif düsünceye enerji sarf etme bence 🙂 simdiki bebis bunu hak ediyor
ve rahat bi anneyi hak ediyor anne nekadar rahat davranirsa bebekte okadar mutlu olur bence gününe bebegi ekle ama bebegini gün eyleme o cünkü o yuvanizi neselendirmeye geliyo annesi insallah yuvanizinbi ferdi olmaya geliyo annesi
ve bu arada esinide ihmal etme oda senin gecidigin günleri yasadi ve suan seni mutlu görmek onun tek istegi olduguna inaniyorum
ve bence kocanda sende bebeginde artik huzuru hak ediyor ama bu sadece senin sakinlesip rahatlamanla gerceklesir cok cok öpüyorum
slm kızlar bende hamileyim 2 tane anne karnında ölen bebekten sonra mucizevi ilaç claxana yı kullanıyorum. bebegim 10+4 günlük bugün itibarıyla pazartesi baktığımda hareket ediyordu. allah kimsenin başına vermesin gözüm ultrasonda içim alıp alıp veriyor. benim eşim doktor o yüzden haftada 1 yada 3 günde bir soluğu ultrason için hastahanede alıyorum. olanagım olsa eve alacam 🙂 yaşayan bilir aklımdan hiç çıkmıyor acaba yaşıyormu diye düşünmeden 1 dakikam geçmiyor. Birde bende ki bu tedirginliğin sebebi kayıplardan sonra pıhtılaşma testi yaptırdık hiçbirşey çıkmadı. 2. bebeğime kromozon testi yaptırdık gayet sağıklı bir kız çocuğuymuş çok ağladım, diğer taraftan ben diğer gebeliklerde bu evreyi hiç görememiştim ama bu bebeğe benzemeye başladı. eşim ısrarla kayıp devrelerini başarılı bir şekilde atlattığımızı söylüyor ama ben yinede huzursuzum 🙁 lütfen bana dua edin iyice evhamlı oldum 🙁