Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım sorma gaz problemi olmazmı hiç.doktor verdi işte bi ilaç onun faydası olmadı bizde eşten dosttan sık kullanılan bitkisel gaz ilacı duyduk,aldık ama yinede bu ilaçların faydası olduğunu düşünmüyorum.yinede gazı oluyor çocuğun.dediğin gibi uykudayken sancısı olmuyor mu içim gidiyor ama yapacak bişey olmuyor.işte 3. ayda bu gaz problemi geçiyormuş.artık sabırla bekliyoruz 3. ayı🙂canım bu mama olayını doktormu söyledi size yoksa siz kendiniz mı veriyorsunuz.bide bebek aglayınca mı sütünün yetmediğini anlıyorsun.rezene çayını içtiğin halde az demekki faydası olmuyor mu acaba?birde dolu dolu sabah ögle akşam düzenli yemek yiyebiliyormusun?

Nasıl olalım uykusuzluk yorgunluk adeta bu yaratık gibi:meri:dolaşıyorum evde.bebişin uyku düzeni hala oturmadı gündüz bazen iyi uyusa bazen bütün gün ayakta.ben yetişkin halimle dayanamıyorum o uyumadığı halde gözleri fıldır fıldır hiç yorulmuyor.senin gaz problemi bitmiş ne güzel artık rahatsın🙂gerçi bebişlerin derdi bitmez ama en azından sancılı dönemi atlattın.

Teşekkürler yoncaxcım cevabın için...
Evet allaha şükür 12. haftayı bulduk bakalım 🙂 inşallah temiz çıkar ve sonuna kadar sizler gibi inşallah herşey yolunda gider.

Doğru güzellik merkezlerinde hamilelere de ağda yapıyorlar ve çekerek....demek ki zararı yok.

canım bizde gaz problemi için ilaç kullanıyoruz ama yinede sancı çekiyor.hatta bugün bile uykuları bölündü sanırım çekti sancılar yüzünden🙁🙁mama olayını doktor söyledi canm.çünkü ilk zamanlar mememi hiç bırakmıyordu yatağına yatırdığım zaman gözler açılıyordu ve ağlamaya başlıyordu o kadar şiddetliydi ki ağlaması dayanamadık gece 5 de hastaneye gittik meğer doymadığı için ağlıyormuş. doktor kızımız biraz obur dedi🙂🙂sütüm o yüzden yeterli gelmiyor canım 15 20 dakika emdikten sonra süt bitiyor zaten.yemeklerimi ben maalesef düzenli yiyemiyorum bazen kahvaltımı öğlen yaptığım oluyor.devamlı sıvı tüketmeye çalışıyorum.bu arada rezene çayı cidden işe yarıyor sütümün arttığını göğüslerimin dolduğunu hissediyorum.çok yoruldum çok ne zormuş 🙁🙁 birde herkes bir şeyler diyor yaa daha çok geriliyorum birisi emzik ver der, birisi şöyle yapma alışmasın der offf bunlarda yoruyr adamı🙁🙁ohh beee epey gerilmişim herhaldee.salı günleri de banyo yapmıyoruz salı da sallanırmış 🙂🙂

evet canım bebeklerın derdı bıtmıyor gazıydı atesıydı hastalıgıydı bıtmıyo canım bıryerde duymustum cocuklarda 5 yetıskının enerjısı kadar enerjı olurmus oyuzden fıldır fıldırlaar allah yardımcın olsun tatlım daha kucuk duzelır

ohhh ne guzel buyumus melişin canım inş sorun cıkmıyacak testlerınde hepsı ıyı olacak saglıkla alacaksın kuzunu canım agda sakıncalı olmuyo ama cekerken cok kasmadıgın surece zaten son aylarda zor oluyo yapabıldıgın kadar yap bence

yaa bazen adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor bazen belime ağrı yapıyor ama galiba birazda kafaya takmaktan oluyor çok şükür yavaş yavaş aazalıyor.

canım ben de bugün tam 14 haftalık oldum 2li tarama testim temiz çıktı doktorum bi problem yok dedi. ama ben 2. ayıma girdiğimde bi kanama geçirdim gerçi bebeğimle ilgili değildi ama çok şükür iğnelerle girdik bu güne allahım öncelikle sağlıklı kılsın ama bende merak etmeye başladım cinseyitini acaba ne zaman belli olur bide 2 hafta sonra giicem hem 3 lü tarama testimi yaptırcam bakalım. daha yolun başındayız korkuyorum bişey olacak diye allah emanetiz inşallah nur yüzlerini görürüz

cnm bende 15 haftalıgım 16 haftalıga 2 gün kaldı..yani benim bebiş 2 hafta büyük.....12 haftalıkta gittim 2li test yapıldı iyi çıktı ve cinsiyet için büyük olasılık erkek dedi doktor..ama haziranın 5 de gidicegim cinsiyeti kesinleşicek ve 3lü test yapılıcak........inş sagsalim ucagımıza alırız...

evet tam 2 hafta var aramızda bana hiç birşey söylemediler sinir oldu ultrasonda bebiş gösterdi ama söylemediler bakalım bende 3 lüde öürenicem belki belli olur. inşallah canım sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza hamile kalmak sevinçli ama bi o kadar da zor rabbim hekrse sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip eylesin