Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

Haklısın canımmmmm... Kararımı verdim sonuna kadar devam diyorummmmmmm 😀 eşimlede konuştuk eşimin de kanısı hiç bir sorun teşkil etmeyeceği ve biz bu bebeği istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 😀

ha şöleee yaaa içim ferahladı herşeyin hayırlısı olsun be kızılımm sen bundan sonra yapman gereken herşeyi yap folikasitini düzenli al sağlıklı beslen bol su iç 😀 Allahın izniyle hiçbişey olmayacak.....

selam.ben 6.5 haftalık hamileyim.ama 4 gündür kahverengi kanamam var.iki tane dr a gittim hiçbiri doğru düzgün beni tatminedici bişey sölemedi,bende en sonunda üniversite hastanesine gittim.kesem ve bebek sağlam gözüküyormuş,bebek yerleşirken kanama olurmuş bazen.hatta ilk kan kırmızımsı sonra kahverengi ya döner dedi dr.
ve gittiğim dr doçentti ve işini sanırım iyi biliyor.içimi çok rahatlattı.
daha kalp atışları belli değil.şuan hcg seviyem 3330 salı günü 19bini aşar dedi dr.
o zamn kalp atışlarını muhtemelen görebiliriz dedi.acaba sizin 6-7 haftalıkken hcg seviyeniz neydi arkadaşlar.ve ne zamn kalp atışlarını duydunuz?
umarım bebeğime bişey olmaz çok hayaller kurdum.
allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
sevgiler.

canım hoşgeldin aramıza seni ve endişelerini çok iyi anlyıorum bu dönemlerde hep bir korku oluyor benim düşük tehlikem vardı keseye çok yakın bi yerde kanama görünüyordu doktorum bana kahverengi kanaman olursa sakın endişelenme korkma demişti olabiliyormuş bu dönemlerde gelelim hcg seviyesine ben kendim test yapmış sonra doktora gitmiştim keseyide gördükten sonra tekrar kan tahlili yaptırmadım doktorumda istemedi zaten sadece kan sayımım faaln idrar kültrüm bunlara bakılmıştı ki oda o dönem bulantı tedavsiis için hastahanede yatıyordum sonrada ikili test için tahliller yapıldı endişe etme doktorların olağan dediği şeyler gerçketen ölee kanama miktarı az ve rengi kahverengi ise korkma zaten bi müddet sonra olmayacak sağlıkla kal canım...

selam.ben 6.5 haftalık hamileyim.ama 4 gündür kahverengi kanamam var.iki tane dr a gittim hiçbiri doğru düzgün beni tatminedici bişey sölemedi,bende en sonunda üniversite hastanesine gittim.kesem ve bebek sağlam gözüküyormuş,bebek yerleşirken kanama olurmuş bazen.hatta ilk kan kırmızımsı sonra kahverengi ya döner dedi dr.
ve gittiğim dr doçentti ve işini sanırım iyi biliyor.içimi çok rahatlattı.
daha kalp atışları belli değil.şuan hcg seviyem 3330 salı günü 19bini aşar dedi dr.
o zamn kalp atışlarını muhtemelen görebiliriz dedi.acaba sizin 6-7 haftalıkken hcg seviyeniz neydi arkadaşlar.ve ne zamn kalp atışlarını duydunuz?
umarım bebeğime bişey olmaz çok hayaller kurdum.
allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin.
sevgiler.
canım aramıza hoşgeldin umarım bebeğine birşey olmaz ama ihmal etme böyle durumlarda bildiğim kadarıyla dokdor hastaneye alıyo kanama kesilene kadar inşallah bir sorun olmadan kanaman kesilir rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah..

kızılcım senin adınada çok sevindim içimden bir ses bebeğin gayet sağlıklı diyor inşallahta öyle canım rabbim yar ve yardımcın olsun benimde yarın kontrolüm var balıkesire gideceğim 3 gün yokum inşallah hayırlı sağlıklı haberlerle dönerim...

kızıl ötesi sanırım seninle aynı dönem hamileyiz.şuan 6.5-7 haftalıksın sanırım.benim 4 gündür kanamam var ama kahverengi,dr bebek ve kese iyi dedi içim rahatladı ama birde kalp atışlarını haftaya görebilsem çokrahatlıycam.kusmam yok hiçbişeyim yok,çok rahatım.ama iştah yok 1 kilo verdim.boyum 1.68 kilom 54.yani 55 tim 54 oldum.umarımtüm hamileler iyidir🙂

Şuan 8. haftamın içindeyim ben canım.. benim kusmam felaket şekildeeee hatta 6 kg vermişim 😕 daha önceden de 5 kg gitmişti hamileliğimin ilk haftalarında 😕 iştah konusunu hiiiç açamıyorum eşim tıkıştırıyo ben ardından direk çıkarıyorum .... şimdilik allaha şükürler olsun iyiyim.... bakalım....

KIzılım en zor dönemden geçiyorsun şu an ben çok ağır geçirdim bu dönemi kilo kaybetmen normal ilk üç ayda ama emin ol 13. haftandan sonra bi nebze rahatlayacaksın unutma bu dönemde vücudunun yemekten çok suya ihtiyacı var sakın ol susuz kalma kendinede bebğinede ii bak

kızlar ben ılk aylarımı allaha sukur o kadar zor gecırmedım AMA BENDE SU ICEMIODUMYARIM BARDAK BILE ICSEM CIKARIODUM YANI BU DURUMLAR KISIDEN KISIYE DEISIO ALLAHIM HERKESE HAYIRLI GEBELIK VE HAYIRLI DOGUM NASIP ETSIN TABIKI EVLATLAR
AAAAAAAAMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİNNNN
:esra::d040:

ya kızlar iki gündür kanamam artı🙁
piskolojim bozuldu.
yarın dr a gidicem.
biliyorum sağlıksız bebek düşer ama; ben sporcuyum ve antrnmanlarımı bırakıp hamile kaldım.2 ay sonra da yarışma var ona da hazırlanamıcam,bebeğimden de olucam.o nedenle iyice üzgünüm.inşallah üstüne görme falandır bu kanama ama iyice kırmızı geliyo🙁
hcg testimede baktırcam yarın.3330du şimdi umarım yükselmiştir.
tanıdığım ve 9 ay kanama geçiren tanıdıklarım da var ama;acaba ben onlardan birimiyim.umarım öyleyimdir.allah sağlık sıhhat versin.
benim endişem bu 2. gebeliğim ilki düştü buda düşerse endişe edicem.ya 3 te düşerse🙁

Son düzenleme:

dün kanamam artmıştı bugün dr a gittim kese var ama bebek yok.geçen hafta 6 haftalık dediler,şimdi bebek yok kesede.kese sapasağlam.
anlamadım ben bu şi.
acaba ikiz di de biri düştümü.anlamadım ben bunu ya.
azsora b-hgc değerini alıcam.
valla kafam iyice karıştı.
3gün önce 6-7 haftalık diyen dr şimdi kesede bebek gözükmüyor diyor.
bi taraftanda kanamam devam ediyor tabii.

ya arkadaşlar bugün öğleden sonra hcg değerimi aldım 3 gün önce 3330 iken şimdi 3399 olmuş.artmamaış.dr da düşük yapıyosun kürtaj ol dedi.tamam anladımda cuma günü bebek 6-7 haftalık sağlıklı demişti.bugün yani 3 gün sonra ise kesede bebek göremedi.ben bu durumdan şüpelendim. acaba ikiz bi gebelik miydi neydi,yada ne?HALEN ŞÜPELİYİM,KÜRTAJ OLMAK İSTEMİYORUM KENDİ DÜŞSÜN.3 günde nereye kayboldu bu bebek içerde.ayrıca bu sabah hcg değerimi görmeden önce sağlıklı bi kese gibi gözüküyor etrafında kanama yok demişti.kafam iyice karıştı.
nolur bişeyler söyleyin🙁

Geri