najehaje Hamiş Melek 3 Ekim 2010 #21 hahah ay çok hoşuma gitti söyledigin. madem bu kadar etkiliyor seni degistireyim o zaman ;-)
polyana28 Hamiş Melek 4 Ekim 2010 #25 allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. isteyen herkesi biran önce meleğine kavuştursun inşallllaaahhhhhhhh.
allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. isteyen herkesi biran önce meleğine kavuştursun inşallllaaahhhhhhhh.
cey82 Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #26 canım benım cok sevındım darısı benımde basıma ısteyen herkese ınsallahhhhhhhhh
najehaje Hamiş Melek 4 Ekim 2010 #27 teşekkür ederim sevgili melekler. inş hepimiz sağsalim küçük meleklerimize kavuşuruz.
Y yalnızkalp Yeni Üye Üye 4 Ekim 2010 #28 najehaje' Alıntı: tşk ederim kendi aynı dilekler de benden sana olsun... inş sagsalim kucagımıza alırız. Genişletmek için tıkla ... Tebrikler.Sağlıkla doğurursunuz bebeğinizi inşallah.
najehaje' Alıntı: tşk ederim kendi aynı dilekler de benden sana olsun... inş sagsalim kucagımıza alırız. Genişletmek için tıkla ... Tebrikler.Sağlıkla doğurursunuz bebeğinizi inşallah.
najehaje Hamiş Melek 5 Ekim 2010 #29 yalnızkalp sana da tşk ederim. darısı isteyen herkesin basına olsun. benim gibi hamile olan meleklerde sagsalim kucagına alsın küçük meleklerini...
yalnızkalp sana da tşk ederim. darısı isteyen herkesin basına olsun. benim gibi hamile olan meleklerde sagsalim kucagına alsın küçük meleklerini...