Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hamilemiyim hen negatif çıkıyor kokulu akıntım var
merhaba aranıza yeni katıldım bnm sze bi sorum olacak benm adetim ayın 4unde basladı ve 10nda bttı bndan 4 gun önce kahverengi akıntım oldu 3gun kadar bnm adetıme daha 6 gn var acaba hamile miyim cevaplarınızı beklıyorum smdıden tesekkur ederim..
olabilir benim arkadasimda kahve rengi lekelenme olunca hamile oldugunu ogrenmis ama bendede aynisi oldu 3 gun kotu kokulu ve hala diger adet gunumu bekliyorum bence acele etme cunku test yapinca negatif ciktiginda
olabilir benim arkadasimda kahve rengi lekelenme olunca hamile oldugunu ogrenmis ama bendede aynisi oldu 3 gun kotu kokulu ve hala diger adet gunumu bekliyorum bence acele etme cunku test yapinca negatif ciktiginda cok uzulursun diger adetinin gecmesini bekle issallah hamilesindir bende bekliyorum issallah bu ay bende sevinirim
ilginiz için cok tesekkur ederım 🙂insallah ama ümitlenmek istemiyorum cnku gecen ayda 8 gn gec gelmişti adetim 🙁 insallah szden de duyarız müjdeli haberleri