Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

kızlar daha öncede yazdım en büyük belirti (regl gecikmesi haricinde) yüzünüzde kaş olabilir tek bir tane kıl çekin fakat reglinize bir iki gün kala eğer felaket acıyorsa regl kapıda yok acı yoksa hamişlik yolu gözü göründü demek (deneyin kızlar yanılmadığımı göreceksiniz🙂hem bir gün dahi gecikse testte çıkar eğerki çıkmıyorsa üzgünüm biraz ihtimal azalıyor. belirtiler bir kaç gün gecikme sonunda gerçekleşiyor.birde bi kaç gün kala regle kasıklarda değişik bir ağrı oluyor regl agırısı denmişti ama alakası yoktu bu bir ağrı değil değişik bir ağrı onu ayırt etmek zordur evet yani biraz zor ihtimal regle karıştırılma olasılığıda var.birde insan iştahı elde olmayan şekilde artıyor.regl oluncağında genelde tatlı aşerilirya bunda ne görseniz aklınıza o an ne gelse.
birde kafaya takmayın kafaya takınca da beyne sinyal gönderiliyor ve vücütla alakalı birşey olduğundan zorlaşıyor beyin hamileliğe kilitliyor kendini binevi.bu arada imkan var ise eğer MERYEM SÜRESİni haftada bir VE ALLAH'IN İSMİ YA VARİS i 77 defa günde okuyun annenizde YUSUF süresini okusun 🙂 ben eminim eğer hiç bir problem çıkmamıssa ufak problemler varsa bile hamile kalacaksınız ALLAH nasipte yazmışsa banada dua edersiniz 🙂

test yaparsanız eğer hamileyseniz çıkar içiniz rahatlar ama bu belirtieler regl belirisi üzülme bence ama regl kapıda

merabalar herkese...ben yeni katıldım bu siteye size bi sorum olucak...son adetim 12 kasım dı 12 kasımdan bu yana gögüslerim cok acıyo ve belımde öle adetim bıttıkten sonra yıne adet olcakmısım gıbı sancılandım kahverengi lekem geldi bu yerleşme kanamsı olabılır mi yardımcı olurmusunuz lütfen bilen varsa 🙁

daha 12 gun varmıs belırtı olmayabılır eger leke gorduysen hasta olabılırsın erken oluyorsundur yok baktın bır ıkı gune regl olmadın hemen test yap eger pozıtıf cıkarsada hemen doktora gıt yerlesme olma olasılıgı olsa bıle doktorlar lekelerı onemsıyor sorunun habercısıde olabılır genelde hamılelıkte lekeler anormal kabul edılır